Ντέρμπι Κυπέλλου στην Πορτογαλία και ξέσπασμα στην Ισπανία

Ντέρμπι Κυπέλλου στην Πορτογαλία και ξέσπασμα στην Ισπανία

Η δυάδα που μας προτείνει το Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το stoiximaview.gr δίνει τη δική του δυάδα για τη σημερινή ημέρα του στοιχήματος.

Taca da Liga, Σπόρτινγκ-Πόρτο, (21:45): Νοκ άουτ ημιτελικός, που διεξάγεται στο γήπεδο «Dr. Magalhães Pessoa» της Λεϊρία. Σε περίπτωση ισοπαλίας, δεν υπάρχει παράταση, αλλά κατευθείαν πέναλτι. Αύριο (20/1), στο ίδιο γήπεδο διεξάγεται ο άλλος ημιτελικός μεταξύ της Μπράγκα, που είναι η κάτοχος του τίτλου και της Μπενφίκα, που είναι η πολυνίκης του θεσμού με 7 κατακτήσεις. Η Σπόρτινγκ μετράει 2, ενώ η Πόρτο δεν έχει κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο.

Taca da Liga, Σπόρτινγκ-Πόρτο, (21:45): Η Σπόρτινγκ έφτασε στα ημιτελικά αποκλείοντας τη Μάφρα με 2-0. Η ομάδα της Λισσαβόνας βγάζει κούραση εσχάτως, καθώς μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από τη Μαρίτιμο, έμεινε την Παρασκευή (15/1) στο 1-1 με τη Ρίο Άβε. Έτσι, η πρωτοπόρος της κατηγορίας έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί από Πόρτο και Μπενφίκα, που αλληλοεξουδετερώθηκαν στο μεταξύ τους ντέρμπι, που έληξε 1-1. Μετά από 14 αγώνες, έχει 36β. με απολογισμό 11-3-0 και 31-9 τέρματα. Σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού βρίσκονται ο στόπερ Νέτο, ο αρ. μπακ/χαφ Νούνο Μέντες και ο φορ Σπόραρ.

Taca da Liga, Σπόρτινγκ-Πόρτο, (21:45): Το εμπόδιο της Πάσος Φερέιρα, την οποία νίκησε με 2-1 ξεπέρασε η Πόρτο και βρέθηκε στα ημιτελικά. Οι «δράκοι» συνεχίζουν στο Κύπελλο, νικώντας δύσκολα τη Νασιονάλ. Στο πρωτάθλημα, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι με τη Μπενφίκα (1-1) και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Τουλάχιστον διεύρυναν το αήττητο σερί της, έχοντας πλέον 17 παιχνίδια δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Η Πόρτο έχει 32β. με απολογισμό 10-2-2 και 36-17 γκολ. Και εδώ υπάρχουν προβλήματα λόγω κορωνοϊού. Εκτός πλάνων ο δεξιός μπακ Μαναφά και οι μέσοι Καράτσα, Φάμπιο Βιέιρα και Οτάβιο. Στα πιτς βρίσκεται ο στόπερ Μαρκάνο.

Το φετινό παιχνίδι των δύο ομάδων, που διεξήχθη στη Λισσαβόνα για το πρωτάθλημα, έληξε ισόπαλο 2-2. Κάπως έτσι «διαβάζω» και το αποψινό για το στοίχημα μου. Εκτιμώ πως θα μπουν αρκετά γκολ και από τις δύο αντιπάλους. Αμφότερες σκοράρουν πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο, ενώ τα 4/6 μεταξύ τους τελευταία παιχνίδια είχαν αμφίσκορο και μίνιμουμ τρία γκολ. Πάμε στοίχημα με «goal/goal και over 2,5 γκολ» στο εξαιρετικό 2.12.

Αλαβές-Σεβίλλη: Πάμε για το ξέσπασμα

Αλαβές-Σεβίλλη (22:30): Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τις ομάδες της Ισπανίας, μετά από την αγωνιστική που είχαν στη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Έτσι και εμείς έχουμε επιλέξει ματς από τη La Liga για το σημερινό μας στοίχημα.

Πάμε στοίχημα με την Ισπανία και τον εκτός έδρας αγώνα που έχει η Σεβίλλη, η οποία κυνηγά τις θέσεις που οδηγούν σε έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Απέναντί της δεν έχει εύκολη αντίπαλο, διότι έχει φτάσει σε σημείο που θέλει βαθμούς για να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αλαβές-Σεβίλλη (22:30): Η γηπεδούχος Αλαβές είναι στη 16η θέση, λίγο πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις οι οποίες οδηγούν στον υποβιβασμό. Έχει 18 βαθμούς σε 18 ματς και 16-23 γκολ.

Το τελευταίο της ματς ήταν στο Κύπελλο εκεί που τα έκανε… θάλασσα! Έπαιξε με αλλαγές, αλλά γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5-0 από την Αλμερία η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Αλαβές-Σεβίλλη (22:30): Όσον αφορά το πρωτάθλημα, είχε ηττηθεί εκτός έδρας από την Κάντιθ με 3-1.

Υποδέχεται τώρα τη Σεβίλλη, η οποία είναι στην 6η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 30 βαθμούς σε 17 ματς και συντελεστή γκολ 21-15. Κυνηγώντας τις θέσεις για την Ευρώπη.

Επίσης τελευταίο της ματς ήταν στο Κύπελλο απέναντι στη Λεγανιές, την οποία νίκησε στην παράταση με 1-0.

Στο πρωτάθλημα το τελευταίο της ματς ήταν ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας, όπου και ηττήθηκε με 2-0.

Αλαβές-Σεβίλλη (22:30): Εμείς θα στηριχτούμε στους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα τη Σεβίλλη. Μπορεί να μην έχει καμία τρομερή επίθεση, αλλά πιστεύουμε στο ξέσπασμά της, έτσι ώστε να επανέλθει μετά την ήττα της από την Ατλέτικο.

Η επιλογή που έχουμε ξεχωρίσει είναι το over 1,5 γκολ της Σεβίλλη, σε απόδοση 2.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X