Η απόφαση που στέλνει πιο βαθιά στη φυλακή την ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Η απόφαση που στέλνει πιο βαθιά στη φυλακή την ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tον Ιούλιο του 2013, περίπου δύο μήνες πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έξι μέλη της Χρυσής Αυγής, ένας εκ των οποίων ήταν ο τότε βουλευτής της Νίκος Μίχος, έκαναν μια άγρια επίθεση με λοστούς και διάφορα άλλα επικίνδυνα αντικείμενα σε άτομα που βρισκόντουσαν στο Κοινωνικό Στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη.

Για την επίθεση εκείνη, εκτός από τους έξι συμμετέχοντες χρυσαυγίτες είχε συλληφθεί και ο Γιάννης Λαγός, επίσης βουλευτής της Χρυσής Αυγή τότε και πλέον ευρωβουλευτής και ταυτόχρονα καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης χωρίς να έχει κάνει ούτε μια μέρα φυλακή.

Η υπόθεση αυτή είχε περάσει στα ψιλά. Δεν συμπεριλήφθηκε άλλωστε στην κεντρική δίκη της Χρυσής Αυγής, εκδικάστηκε ανεξάρτητα από αυτή και σε πρωτόδικο βαθμό ο Λαγός καταδικάστηκε με επτά μήνες φυλάκισης ως φυσικός αυτουργός και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες. Η έφεση έγινε άμεσα. Το πρωί της Δευτέρας (18/01) η υπόθεση τελεσίδικησε με το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών να κρίνει οριστικά ενόχους τους χρυσαυγίτες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X