Μπελιμπασάκη: «Μόνο εγώ γνωρίζω πως κατάφερα να επανέλθω σωματικά και ψυχικά!»

Μπελιμπασάκη: «Μόνο εγώ γνωρίζω πως κατάφερα να επανέλθω σωματικά και ψυχικά!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα δύο χρόνια τώρα με τραυματισμούς. Έφτασε στο σημείο να αναρωτιέται αν πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται ή όχι! Δεν τα παράτησε και σήμερα η Μαρία Μπελιμπασάκη κάνει μια νέα αρχή στα κουλουάρ.

Η πρωταθλήτρια των 200μ. και 400μ. και «ασημένια» στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου το 2017 πέρα από την αγωνιστική της επάνοδο, έγινε και η πρώτη εν ενεργεία αθλήτρια στην Ελλάδα που θα έχει δικαίωμα ψήφου στα Διοικητικά Συμβούλια του ΣΕΓΑΣ από εδώ και στο εξής.  Ήταν από τους πρωτεργάτες στην επιστολή των αθλητών του στίβου στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με το άνοιγμα των Σταδίων για προπόνηση στην πρώτη καραντίνα.

Η αθλήτρια από την Κρήτη προετοιμάζεται… πυρετωδώς για τους αγώνες της, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από την ημερίδα του ΣΕΦ και ευελπιστεί να κορυφωθούν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες το Τόκιο το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα μιλάει και με τους συναθλητές της για τη δημιουργία του συλλόγου των αθλητών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X