Σαλάχ: «Θέλω να μείνω στην Λίβερπουλ όσο περισσότερο γίνεται»

Σαλάχ: «Θέλω να μείνω στην Λίβερπουλ όσο περισσότερο γίνεται»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε συνέντευξη του σε νορβηγικό δίκτυο διέψευσε όλα τα σενάρια αποχώρησης από την Λίβερπουλ, εκφράζοντας την απόλυτη αφοσίωση του στο κλαμπ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ διέψευσε όλα τα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται μία ενδεχόμενη μετακόμιση σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα. Ο Αιγύπτιος επιθετικός σε συνέντευξη του στο νορβηγικό δίκτυο ΤV2, ξεκαθάρισε ότι το μυαλό του είναι μόνο στην Λίβερπουλ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά από την δική μου πλευρά θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά αυτό βρίσκεται στο χέρι της ομάδας.

Θα δίνω το 100% για αυτή την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό και θέλω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια». Το συμβόλαιο του Σαλάχ, ο οποίος και φέτος είναι πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ με 13 γκολ, λήγει το καλοκαίρι του 2023 και πρόσφατα υπήρξαν σενάρια πιθανής αποχώρησης, όταν με δηλώσεις του ο Σαλάχ είχε εκφράσει την δυσφορία του που δεν πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε ένα παιχνίδι με την Μίντιλαντ για τους ομίλους του Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X