Επιμένουν οι Ιταλοί για Μπολόνια και Σφιντέρσκι

Επιμένουν οι Ιταλοί για Μπολόνια και Σφιντέρσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάμεσα στους παίκτες που κοιτάει για την ενίσχυση της επίθεσης της Μπολόνια ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς, φαίνεται πως βρίσκεται και ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Μάλιστα, οι Ιταλοί επιμένουν στα ρεπορτάζ τους.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζουν οι «ροσομπλού» με τον έμπειρο ρεπόρτερ, Μανφρέντι Καμπιόνε να αναφέρει πως ο Σφιντέρσκι είναι εφάμιλλος του Σανάμπρια τον οποίο επίσης εξετάζει η Μπολόνια.

«Ο σύλλογος δεν έχει πρόθεση να βρει επιθετικό, αλλά θέλει να ικανοποιήσει την επιθυμία του Μιχαΐλοβιτς. Ο Σανάμπρια είναι μια καλή ευκαιρία για τη Μπολόνια καθώς η Μπέτις θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή παρουσία του με μια πώληση. Το συμβόλαιο του λήγει το 2022 και η Μπολόνια μπορεί να ρίξει την τιμή του. Δεν είναι καθαρόαιμος επιθετικός ενώ από την άλλη στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Σφιντέρσκι. Ανήκει στον ΠΑΟΚ και είναι εφάμιλλος του Σανάμπρια σε χαρακτηριστικά και ηλικία, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει σκοράρει περισσότερα γκολ και οι απαιτήσεις που υπάρχουν για εκείνον είναι υψηλότερες» αναφέρουν στην Ιταλία σε σχετικό ρεπορτάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X