Αποκάλυψη Tσατάλη στο ΑΕΚ talk: Αρνητικός ο Κονέ για στόπερ!

Αποκάλυψη Tσατάλη στο ΑΕΚ talk: Αρνητικός ο Κονέ για στόπερ!
Photo Credits: INTIME

Οσα αποκαλύφθηκαν στο AEK talk για τον Ογκνιεν Βράνιες, την απόκτηση στόπερ και τον Παναγιώτη Κονέ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ έθεσε βέτο κατά της επιστροφής του Ογκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ και ήταν αρνητικός συνολικά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Οπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr, η Ενωση πήρε την απόφαση να μην αποκτήσει στόπερ μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικός ήταν συνεχώς ανοικτός, όμως τώρα φαίνεται πως… κλείνει με απόφαση του Παναγιώτη Κονέ.

Οπως αποκάλυψε στο AEK talk του ENWSI TV ο Τάσος Τσατάλης, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης άσκησε βέτο στην επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ. Ο Κονέ πιστεύει πως ο Δικέφαλος θα πρέπει να πάψει να ασχολείται με την περίπτωση του Βόσνιου και να συνεχίσει.

Για τον Κονέ, η ΑΕΚ δεν χρειαζόταν να κινηθεί για κεντρικό αμυντικό. Ετσι μαζί με τη διοίκηση συναποφάσισαν να μην κινηθεί τώρα η ΑΕΚ για την επιστροφή του Βράνιες στην Ενωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X