Νασίμ Χνιντ: Τι έχει κάνει ως τώρα με την ΑΕΚ (VIDEO)

Νασίμ Χνιντ: Τι έχει κάνει ως τώρα με την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα έχει κάνει με την ΑΕΚ ο Νασίμ Χνιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νασίμ Χνιντ ενεργοποιείται εκ νέου με την ΑΕΚ!

Μετά από αρκετό καιρό ο Τυνήσιος στόπερ αναμένεται να αγωνιστεί ξανά με την Ενωση και για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο την Τετάρτη. Από τότε που ήρθε στην Ενωση ο Χνιντ με το ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού του, έχει καταγράψει 11 συμμετοχές και συνολικά 707′ λεπτά αγώνα.

Μάλιστα μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό στις 16 Δεκεμβρίου (1-1) όταν και ήταν τραυματίας σε όλους τους προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος ήταν παρών και δεν είχε αγωνιστεί μόνο σε αυτόν με τη Λάρισα (έμεινε στον πάγκο). Από εκείνο το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και μετά… αγνοείται.

Μάλιστα, ο Χιμένεθ το Σάββατο ερωτήθηκε για τον 23χρονο και είπε «Ο Χνιντ δεν έχει μπει στην αποστολή γιατί από την ημέρα που ήρθα εδώ είναι τραυματίας και δεν έχει κάνει προπόνηση με τους συμπαίκτες του. Τώρα έχει δύο μέρες που κάνει προπόνηση, πάντα θα είναι μια από τις επιλογές μου αν είναι διαθέσιμος ψυχικά και αγωνιστικά και τακτικά να είναι εδώ, να είναι πνευματικά αφοσιωμένος».

Η αλήθεια είναι ότι η επένδυση που έγινε με τον Χνιντ και οι μέχρι στιγμής εικόνες από τον ίδιο, δεν έχουν ενθουσιάσει κανέναν. Και έψαχναν να βρουν ομάδα για να πάει δανεικός, καθώς και ο ίδιος στην Ελλάδα δεν περνά όσο άνετα περίμενε. Τελικά δεν βρέθηκε ομάδα, η ΑΕΚ δεν πάει άμεσα για στόπερ και ο Χνιντ… ενεργοποιείται ξανά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X