Χριστοδουλόπουλος: Μια ανάσα από την Ανόρθωση

Χριστοδουλόπουλος: Μια ανάσα από την Ανόρθωση
Photo Credits: INTIME

Φεύγει για Κύπρο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται ότι το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ με πέναλτι θα είναι το τελευταίο στα ελληνικά γήπεδα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο άσος του Ατρομήτου έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την Ανόρθωση και σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ έχει αποφασίσει αν την αποδεχθεί. Εδώ και ημέρες βρίσκονται στην Ανόρθωση σε επαφές με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ώστε ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ να πάει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι επαφές και η πίεση προς την πλευρά του έμπειρου άσου αυξήθηκαν κατά πολύ και πλέον το όλο θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Απομένει το «ΟΚ» του Ατρομήτου, αν και δεν φαίνεται ότι θα προβάλει αντιρρήσεις.

Αν τελικά ο Λάζαρος φύγει για την Κύπρο θα είναι ο τρίτος του Ατρομήτου που μέσα σε λίγες μέρες αποχωρεί από τον Ατρόμητο για την Ανόρθωση. Προηγήθηκαν οι Ρισβάνης και Μπουσούλατζιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X