Η Τσέλσι θα δώσει... ό,τι έχει για Χάαλαντ!

Η Τσέλσι θα δώσει... ό,τι έχει για Χάαλαντ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ φέρεται να ενδιαφέρεται η Τσέλσι ενόψει καλοκαιριού, σύμφωνα με Μέσα της Αγγλίας, αν και η ρήτρα στο συμβόλαιο του Νορβγηγού ενεργοποιείται την επόμενη σεζόν.

Μπορεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ να μην έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ακόμη, ωστόσο η Τσέλσι φέρεται να είναι έτοιμη να «χρυσοπληρώσει» τη Ντόρτμουντ για να κάνει δικό της τον Νορβηγό φορ. Συγκεκριμένα, η ρήτρα του 20χρονου επιθετικού έχει ισχύ από το 2022 και ανέρχεται στα 75 εκατ. ευρώ, όμως εάν οι «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτησή του θα πρέπει να δαπανήσουν ένα μεγαλύτερο ποσό, καθώς οι Γερμανοί δεν προτίθενται να τον αποχωριστούν τόσο εύκολα.

Μάλιστα, θεωρείται σίγουρο πως σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, το ποσό θα ξεπεράσει αυτό που δαπάνησαν οι Άγγλοι το προηγούμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του Κάι Χάβερτς, (89 εκατ. ευρώ) και θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Μέχρι στιγμής, για την απόκτηση του Χάαλαντ είχαν δείξει ενδιαφέρον ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ, ωστόσο η Τσέλσι, η οποία δαπάνησε 200 εκατ. ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι για μεταγραφές, είναι από τις ομάδες που φαίνεται πως δεν έχουν θέμα με τα χρήματα και τα ταμεία τους είναι γεμάτα και μπορούν να πραγματοποιήσουν μια τόσο ακριβή μεταγραφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X