Γιουβέντους: Η χειρότερη σεζόν της δεκαετίας στην Serie A!

Πίρλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την (καθαρή) ήττα από την Ίντερ, η Γιουβέντους μπορεί να βρεθεί στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας και ενώ το τέλος του πρώτου γύρου απέχει μόλις δύο παιχνίδια για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο.

Αντρέα (Πίρλο), έχουμε (έχεις) ένα πρόβλημα! Μετά την (καθαρή) ήττα της Γιουβέντους από την Ίντερ, το βράδυ της Κυριακής (17/01), η… αιώνια πρωταθλήτρια βρίσκεται στο -7 από τις προπορευόμενες Μίλαν και Ίντερ, αλλά μπορεί να βρεθεί και στο -10, αν οι Ροσονέρι νικήσουν απόψε (18/01, 21:45) την Κάλιαρι.

Από το 2010, όταν η Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο κατέκτησε το τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League), δεν είχε βρεθεί τόσο πίσω στην βαθμολογία η Γιούβε, σε τόσο προχωρημένο σημείο της σεζόν.

Οι Μπιανκονέρι είχαν τερματίσει στο -27 από τους Νερατζούρι, αυτή την στιγμή είναι στο -7 (έστω με ματς λιγότερο από την Ίντερ), ενώ πέρυσι, μετά από 17 ματς και με τον «λίγο» Μαουρίτσιο Σάρι, η Γιούβε ήταν ισόβαθμη στην κορυφή με την Ίντερ και, εντέλει, κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Με τον Πίρλο στον πάγκο, η Γηραιά Κυρία έχει αυτή την στιγμή εννέα βαθμούς λιγότερους σε σχέση με πέρυσι (33 έναντι 42) ενώ την σεζόν 2015-16, όταν μετά από δέκα αγωνιστικές η Γιούβε του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν δωδέκατη και στο -11 από την πρωτοπόρο Ρόμα, την 17η είχε ήδη βρεθεί στο -3, κατακτώντας εντέλει και εκείνο το Σκουντέτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X