ΑΕΚ: «Τρέχουν» για ΠΑΟΚ Ανσαριφάρντ, Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσεάρου -Eτοιμος ο Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ: «Τρέχουν» για ΠΑΟΚ Ανσαριφάρντ, Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσεάρου -Eτοιμος ο Κρίστιτσιτς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει αρκετά προβλήματα και ερωτηματικά για τα επόμενα παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της ΑΕΚ αφήνουν πίσω την 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο.

Και στρέφουν την προσοχή τους στα ματς που ακολουθούν με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη (21:30) για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ και με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19:30) στην Τούμπα.

Οι απουσίες δεν έλειψαν και στη σημερινή προπόνηση για τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς είδε τους  Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ιονούτς Νεντελτσιάρου και Μάριο Μιτάι να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Οι 4 πρώτοι δεν πρόκειται να προλάβουν το ματς του Κυπέλλου, αλλά ο Σέρβος μέσος αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στο ματς της Τούμπας.

Ο Κρίστισιτς λογικά δεν θα προπονηθεί ούτε αύριο, πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς με Απόλλωνα και… τρέχει για Τούμπα. Κάτι που θα συμβεί και με τους Τσιγκρίνσκι, Ανσαριφάρντ. Την ίδια ώρα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός και ο Μιτάι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Νεντελτσεάρου!

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας θα γίνει στις 18.00 και ο Χιμένεθ αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή για το ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X