ΑΕΚ: Τα τυπικά για Νούιτς!

ΑΕΚ: Τα τυπικά για Νούιτς!
Photo Credits: INTIME

Ο 32χρονος αριστερός εξτρέμ αναμένεται να υπογράψει και επίσημα το νέο του συμβόλαιο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τόμισλαβ Νούιτς στην ΑΕΚ.

Ο 32χρονος αριστερός εξτρέμ προπονείται τις τελευταίες δέκα περίπου ημέρες υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δημητρούλια ενώ πέρασε ε επιτυχία και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο παίκτης υπολογίζεται πλέον κανονικά από τον προπονητή του «Δικεφάλου» που είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και ο ίδιος την αγωνιστική του κατάσταση όλο αυτό το διάστημα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Νούιτς θα υπογράψει και επίσημα το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την Ερασιτεχνική. Ο Νούιτς έχει διπλή υπηκοότητα από τη Βοσνία και την Κροατία Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει παραστάσεις και εμπειρία από δυνατά πρωταθλήματα ενώ έχει αγωνιστεί πολλές φορές με την εθνική Βοσνίας. Ο Νούιτς γεννημένος το 1988 αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμη λύση για τον προπονητή της ΑΕΚ καθώς θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Κρίστιαν Ουγκάλντε. Τελευταία ομάδα του Νούιτς ήταν η κροατική, Ντουμπρόβνικ, στην οποία μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2020. Έχει επίσης αγωνιστεί στην Μπεσίκτας (Τουρκία, 2017-2020) με την οποία αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, στην Νέξε (Κροατία, 2013-2017), στην Σίσκια (Κροατία, 2009-2013) και στην Ιζβίντατς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη, 2006-2009).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X