Τώρα η ώρα για τις κινήσεις που θα στείλουν μια και καλή το μήνυμα

Τώρα η ώρα για τις κινήσεις που θα στείλουν μια και καλή το μήνυμα
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για το καλό μομέντουμ που χτίζει η ΑΕΚ και που θα την θωρακίσουν, αλλά θέλει και ανέβασμα τόνων για τη διαιτησία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτα απ’ όλα επειδή το τρέχων και τα αμέσως προσεχή 24ωρα πιστεύω θα έχουν εξελίξεις, που θα φτιάξουν κι άλλο το κλίμα στην ΑΕΚ, ήταν κομβικό να έχεις πίσω σου άλλη μια νίκη σημαντική. Το ματς με τον Ατρόμητο εκ των προτέρων ήταν φωτιά και λάβρα. Και η ΑΕΚ το πήρε νταϊλίκι με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Και στο πρώτο ημίχρονο, που είχε πρόβλημα ποδοσφαιρικό, με το φόρτωμα του Κάναντι στον άξονα και την αδυναμία να παίξει με πλάτος (δύσκολο αυτό, με τους παίκτες που είχε στα άκρα χθες), η ΑΕΚ είχε πάντως ένταση, που αυξανόταν κι όσο περνούσε η ώρα.

Φυσικά και ήταν «κλειδί» η ενέργεια του Σάλομον, αλλά η ΑΕΚ ήδη είχε στριμώξει άγρια τον Ατρόμητο. Για μπάλα μιλάμε, δεν ξέρω αν θα ερχόταν το γκολ έτσι κι αλλιώς, αλλά βάσει εικόνας έπρεπε να έρθει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X