ΑΕΚ: Επιστρέφουν από σήμερα οι διεθνείς!

ΑΕΚ: Επιστρέφουν από σήμερα οι διεθνείς!
Photo Credits: INTIME

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ ενσωματώνονται από σήμερα οι διεθνείς παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του θα ξεκινήσει τη δουλειά από σήμερα ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας περιμένει στη σημερινή προπόνηση την επιστροφή των διεθνών για να αρχίσει την μίνι προετοιμασία του εν όψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα οι Μυλωνάς, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Καλόμοιρος, Τζηράς, Αραπακόπουλος και Αραμπατζής ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους προς το παρών με την Εθνική Ανδρών ενώ από την Αυστρία επιστρέφει και ο Τόμας Μπάουερ. Επόμενα προγραμματισμένα παιχνίδια για την ΑΕΚ είναι αυτά απέναντι στην CSM Βουκουρεστίου για την φάση των «16» του EHF European Cup ωστόσο παραμένει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανέναρξης του πρωταθλήματος μέχρι τότε. Παρόλα αυτά το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ δουλεύει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχοντας ξεκινήσει ήδη ανάλυση του επικείμενου αντιπάλου.

Οι αγώνες με τους Ρουμάνους ορίστηκαν και επίσημα. Συγκεκριμένα ο πρώτος αγώνας ορίστηκε για τις 14 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο Βουκουρέστι και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στις 21 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Αναλυτικά το πρόγραμμα: 14/02/2021 CSM Bucuresti – AEK 17:00, 21/02/2021 ΑΕΚ – CSM Bucuresti 18:00. Η ομάδα έχει σχεδόν ένα μήνα μπροστά της για να δουλέψει και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα δύο δύσκολα ματς που ακολουθούν αν και η αγωνιστική απραξία αποτελεί σίγουρα έναν σοβαρό ανασταλτικό παράγοντα που προσπαθούν να διαχειριστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X