Αθανασιάδης: «Προχωράμε βήμα-βήμα, άλλη ψυχολογία με Χιμένεθ»

Αθανασιάδης: «Προχωράμε βήμα-βήμα, άλλη ψυχολογία με Χιμένεθ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γιώργος Αθανασιάδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Total Football» του OPEN μίλησε ο Γιώργος Αθανασιάδης που υπογράμμισε τη σημασία που έχει για την αλλαγή ψυχολογίας των παικτών της ΑΕΚ και η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο.

Για τη νίκη και τη δική του παρουσία κάτω από τα δοκάρια: «Προχωράμε βήμα-βήμα. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου σωστά, να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Όλοι μαζί τα καταφέρνουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν σκέφτεται την καθιέρωσή του: «Δεν προτρέχω… Κάνω τη δουλειά μου, όποτε χρειαστεί να παίξω θα είμαι αυτός που πρέπει. Όσα περισσότερα παιχνίδια κάνω, τόσο το καλύτερο για μένα».

Για την αλλαγή στον πάγκο της ΑΕΚ και τη μετάβαση από τον Καρέρα στον Χιμένεθ: «Είναι ένας προπονητής που μιλάει σε όλους, υπολογίζει και τους 30 παίκτες. Είναι πολύ θετικό, είναι κοντά σε όλους. Σου δίνει άλλη ψυχολογία, είμαστε πιο ενωμένοι και αυτό το βλέπετε και μέσα στο γήπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X