Στο μικροσκόπιο οι 15 κιτρινόμαυροι του ματς με Ατρόμητο

Στο μικροσκόπιο οι 15 κιτρινόμαυροι του ματς με Ατρόμητο

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Ατρόμητο:

Γιώργος Αθανασιάδης: Ξεκίνησε πολύ καλά, με δυο σωστές αντιδράσεις. Ειδικά στην φάση που πήγαν να τον «κρεμάσουν». Από εκεί και πέρα και όσο περνούσε η ώρα, έδειχνε να είναι θεατής στο ματς, καθώς ο Ατρόμητος δεν απείλησε καθόλου, εκτός από το πέναλτι, μέχρι να τελειώσει το ματς.

Μιχάλης Μπακάκης: Ένα ακόμα συνεχόμενο εξαιρετικό παιχνίδι από τον ακραίο μπακ της ΑΕΚ. Μάλιστα αυτή την φορά έδωσε μια ασίστ στον Λιβάγια και με σέντρα για το δοκάρι του Ολιβέιρα. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν και πάλι αψεγάδιαστος, καθώς δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα από την πλευρά του. Ενώ πολλές φορές προσπάθησε να βγει μπροστά και να βοηθήσει επιθετικά με τα ανεβάσματα του.

Στράτος Σβάρνας: Είχε και πάλι αυτοπεποίθηση στις κινήσεις του στο γήπεδο. Ήταν σταθερός και όσες μονομαχίες χρειάστηκε να δώσει, τις κέρδισε. Επίσης δεν έκανε επιπόλαιες και βιαστικές ενέργειες με την μπάλα στα πόδια του.  Γενικώς ήταν σωστός και σταθερός στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Ζίγκα Λάτσι: Πρώτο ματς φέτος ως βασικός και δεύτερη συνεχόμενη παρουσία μετά το Χαριλάου. Ο Λάτσι έδειξε και πάλι πως είναι ένας παίκτης που πάνω του η ΑΕΚ μπορεί να επενδύσει. Έβγαζε και πάλι σιγουριά στις κινήσεις του, κρατούσε σωστά την θέση του, ενώ με εξαίρεση μόνο μια φάση, κατά τα άλλα σ’ όλες τις υπόλοιπες μονομαχίες βγήκε νικητής. Επίσης δεν δίσταζε να σηκώνει το κεφάλι και να ψάχνει δημιουργία από τα μετόπισθεν. Έστω και χωρίς να βρει στόχο.

Εμάνουελ Ινσούα: Πήρε ξανά θέση στην βασική ενδεκάδα. Έκανε όμως και πάλι ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο. Πολλές επιπόλαιες ενέργειες για μια ακόμα φορά, με πολύ ρίσκο. Λάθη με την μπάλα στα πόδια του και μάλιστα σε σημείο που «απαγορεύεται». Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, κάπως ανέβασε την απόδοση του, κέρδισε μονομαχίες, αλλά πάλι δεν απέφυγε τα λάθη.

Αντρέ Σιμόες: Για ακόμα μια φορά ο παίκτης της ΑΕΚ που έδειχνε να είναι παντού μέσα στο γήπεδο, προσπαθώντας να κάνει τα πάντα. Στο ανασταλτικό κομμάτι ως κόφτης μπροστά από τα στόπερ, ήταν και πάλι εξαιρετικός. Ενώ προσπαθούσε και πάλι να βρει τρόπο να νοικοκυρέψει το παιχνίδι της ΑΕΚ. Μάλιστα κάποιες φορές το έκανε με επιτυχία. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε ακόμα και να απειλήσει με σουτ, ενώ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ.

Γέβχεν Σάκχοφ: Ο Χιμένεθ περίμενε πολλά από τον Ουκρανό χαφ, στο κομμάτι της δημιουργίας. Και ειδικά από την στιγμή που ήταν τόσο κλεισμένος ο Μάνταλος, ο Σάκχοφ θα έπρεπε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες στην δημιουργία. Δεν το έκανε στο πρώτο ημίχρονο, γι αυτό και η ΑΕΚ είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, είχε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή συνολικά στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Λιβάι Γκαρσία: Ο Ατρόμητος προσπάθησε να προσαρμόσει την άμυνα πάνω του. Και αυτό τον ζόρισε αρκετά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, μπήκε σε φάσεις ο Λιβάι και από το κεφάλι του και από τα πόδια του, έγιναν οι μοναδικές τελικές της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, έστω και άστοχες. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε περισσότερες ενέργειες πάνω του και δημιούργησε πολλά περισσότερα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Πέτρος Μάνταλος: Βασικό κομμάτι του αγωνιστικού πλάνο του Ατρομήτου, ήταν να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Είχε μόνιμα πάνω του τον Γκάλο, ενώ όταν έπαιρνε την μπάλα, έβγαινε και δεύτερος παίκτης. Ουσιαστικά σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, ήταν εκτός παιχνιδιού, τουλάχιστον στο κομμάτι της δημιουργίας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χιμένεθ του άλλαξε θέση με τον Λιβάγια και αυτό λειτούργησε κάπως καλύτερα. Με τον Μάνταλο, χωρίς εντυπωσιακά πράγματα, να μπαίνει λίγο περισσότερο στο παιχνίδι.

Μάρκο Λιβάγια: Μπορεί να ήταν στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά ειδικά από ένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου και μετά, όλο το βάρος στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ είχε πέσει πάνω του. Προσπάθησε να βρει χώρους για να βγάλει μπαλιές προς τον Ολιβέιρα αλλά και τον Λιβάι. Το κατάφερε ελάχιστες φορές. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν μετατέθηκε στον άξονα, έκανε σχεδόν τα πάντα. Δημιουργούσε, έκλεβε μπάλες και πέτυχε και γκολ.

Νέλσον Ολιβέιρα: Πήρε ξανά θέση στην βασική ενδεκάδα. Σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο πήρε ελάχιστες πάσες σε χώρο που θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνος. Έδωσε μάχες με την άμυνα του Ατρομήτου, χωρίς όμως να γίνει ουσιαστικός σχεδόν σε καμία στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του. Είχε κεφαλιά στο δοκάρι, είχε εύστοχο πέναλτι, ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις, πρέσαρε σωστά, ενώ κέρδισε και πολλά φάουλ πέριξ της αντίπαλης περιοχής.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε για να δώσει πνοή και πνευμόνια στην μεσαία γραμμή. Και δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και τρεξίματα και δημιουργία. Τα έκανε όλα αυτά ο διεθνής χαφ, στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Ο Χιμένεθ έβαλε και τον Πολωνό χαφ για να τονώσει ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Και ο Σιμάνσκι παρόλο που φάνηκε να είναι λίγο μουδιασμένες, έδωσε τις… μάχες του.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Μπήκε στην θέση του Λιβάι. Δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής. Όμως στο διάστημα που αγωνίστηκε, έκανε την δουλειά του. Κράτησε την μπάλα και την ΑΕΚ ψηλά, όταν το χρειαζόταν και βοήθησε.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Πρόλαβε να παίξει κάτι παραπάνω από 60 δευτερόλεπτα και να κάνει μια ντρίμπλα κοντά στην μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου από πλάγια θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X