Γκαρσία: «Κρίμα που η ΑΕΚ δεν είχε καλά αποτελέσματα με Καρέρα, σημαντικότερο να πηγαίνει καλύτερα πλέον»

Γκαρσία: «Κρίμα που η ΑΕΚ δεν είχε καλά αποτελέσματα με Καρέρα, σημαντικότερο να πηγαίνει καλύτερα πλέον»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία μετά το ΑΕΚ-Ατρόμητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το ΑΕΚ-Ατρόμητος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα που είχε η ΑΕΚ επί Μάσιμο Καρέρα, αλλά και τα τρομερά γκολ που έχει πετύχει φέτος.

Οι δηλώσεις του Γκαρσία στη ΝΟVA

«Είναι σημαντικό να περιμένουμε νίκες» είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αλλαγή στον πάγκο της ΑΕΚ: «Είναι κρίμα που δεν κατάφερε η ομάδα να έχει καλά αποτελέσματα με τον Καρέρα, αλλά είναι σημαντικότερο να πηγαίνει η ομάδα καλύτερα πλέον».

Όσο για το γκολ που πέτυχε με τον Άρη και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που ακολουθεί στο πρωτάθλημα: «Είμαι χαρούμενος για τέτοια γκολ. Αισθάνομαι υγιής. Έχουμε το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο Κύπελλο, κοιτάμε πρώτα αυτό και μετά το παιχνίδι στο πρωτάθλημα» είπε ο Γκαρσία.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ικανότητα που έχει δείξει, στις στατικές φάσεις καθώς και για το γκολ από κόρνερ που πέτυχε, με τον Απόλλωνα Σμύρνης… Μου αρέσει, το δουλεύω να χτυπάω τις στημένες μπάλες. Ήταν σίγουρα σημαντικό που κατάφερα να σκοράρω από κόρνερ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X