Χριστοδουλόπουλος: «Δεν είναι η ΑΕΚ του Χιμένεθ αυτή, το 2018 ήμασταν καλύτερη ομάδα»

Χριστοδουλόπουλος: «Δεν είναι η ΑΕΚ του Χιμένεθ αυτή, το 2018 ήμασταν καλύτερη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος μείωσε με πέναλτι και δεν πανηγύρισε στην ήττα με 2-1 του Ατρομήτου από την ΑΕΚ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και σχολίασε την Ενωση.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Αυτό που έλειπε στο πρώτο ημίχρονο ήταν πως δεν ήμασταν επικίνδυνοι στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου. Φτάναμε καλά μέχρι εκεί, αλλά με την μπάλα στα πόδια δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να είμαστε απειλητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι λογικό να σε πιέσει παραπάνω μια μεγαλύτερη ομάδα, αρχίζεις να συμβιβάζεσαι με το αποτέλεσμα. Από το 60 και μετά δεν έχω καταλάβει τι έγινε, πως ήρθε αυτό το 2-1, δεν έχω καταλάβει ποιος παίκτης έκανε το πέναλτι. Αλήθεια, δεν κατάλαβα πως έγιναν όλα μόλις μπήκα».

Για την συνέχεια: «Το πρόβλημά μας είναι με τις μικρές ομάδες. Έχουμε στοιχεία για να μπούμε στα play off, αν κερδίσουμε τα παιχνίδια με χαμηλότερη δυναμικότητα, με αντιπάλους στα μέτρα μας και κρατήσουμε την καλή εικόνα με τους μεγάλους, μπορούμε. Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα που δεν θα έπρεπε. Θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά».

Για τον ίδιο: «Αυτό που θέλω είναι ρυθμός, λεπτά συμμετοχής. Με βολεύει που έχουμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδια, αν έρθει η μπάλα στα πόδια μου έχω να προσφέρω πράγματα».

Για τον Χιμένεθ: «Δεν είναι η ΑΕΚ του Μανόλο. Θέλει αρκετό χρόνο ο προπονητής για να την φέρει την ομάδα στα στάνταρς που θέλει. Το ρόστερ είναι καλύτερο από εκείνο που πήραμε το πρωτάθλημα, η ομάδα όχι. Δεν έχω δει στοιχεία του Μανόλο σήμερα στο παιχνίδι, γι’ αυτό είπα πως αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Ξέρουν όλοι τι έχω δώσει στην ομάδα, φαίνεται στα πρόσωπα όλων πως με κοιτάνε και πως με αγκαλιάζουν όταν έρχομαι εδώ. Εμένα το ΟΑΚΑ μου αρέσει πολύ όταν έρχομαι εδώ, έχω περάσει και 6,5 χρόνια εδώ».

Για το αν θα καταφέρει ο Χιμένεθ να φέρει την ομάδα εκεί που την θέλει: «Εξαρτάται αν τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, αν τα βάλει σε μια σειρά μπορεί να πετύχει πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X