ΑΕΚ-Ατρόμητος: «Προβλέψιμη και εγκλωβισμένη η Ενωση-Χρειάζεται ταχύτητα στο 2ο»

ΑΕΚ-Ατρόμητος: «Προβλέψιμη και εγκλωβισμένη η Ενωση-Χρειάζεται ταχύτητα στο 2ο»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει εγκλωβιστεί στο πρώτο μέρος από τον Ατρόμητο και μάλιστα στο πρώτο τέταρτο κινδύνεψε σε 1-2 στιγμές.

Μετά το 35′ η Ενωση φάνηκε πιο απειλητική, αλλά στην επανάληψη θα πρέπει να ανεβάσει στροφές για να φτάσει στην 4η διαδοχική νίκη.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Ατρόμητος

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ είναι προβλέψιμη, εγκλωβισμένη και εξαιρετικά αργή στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μάνταλος είναι μπλοκαρισμένος και όλη η ΑΕΚ μοιάζει επιθετικά να μην μπορεί να φτιάξει φάση σε οργανωμένο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος βρίσκει χώρους από την πλευρά του Ινσούα που αμυντικά έχει κενά και χτυπάει. Πλησίασε 2-3 φορές στο γκολ, αλλά ο Αθανασιάδης ήταν στην θέση του. Ένα γκολ σίγουρα θα ξεκλειδώσει το ματς για την ΑΕΚ, αλλά έτσι όπως παίζει θέλει 2-3 ματς για να σκοράρει σε οργανωμένοι παιχνίδι, εκτός αν το βρει από στημένο. Η ΑΕΚ χρειάζεται ταχύτητα και να παίξει στο 1vs1 μιας και ο Μάνταλος έχει μπλοκαριστεί από τους μεσοαμυντικούς του Κάναντι. Άρα θέλει Τάνκοβιτς και ίσως Μαχαίρα κάποια στιγμή.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: «Η ΑΕΚ που μπήκε παγωμένη, ασορτί με το ΟΑΚΑ, στο πρώτο εικοσάλεπτο, έχει πάρει τον έλεγχο του αγώνα, έχει την κατοχή, αλλά απειλεί μόνο με τον Λιβάγια και δυσκολεύεται να κάνει τελική. Έτσι αναμενόταν ότι θα πάει το ματς. Η Ένωση πρέπει να εντείνει την πίεση της, προσέχοντας βέβαια πάντα πίσω, γιατί ο Ατρόμητος είναι επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις».

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Δύο όψεις ως τώρα. Ως ποδοσφαιρική εικόνα πολύ προβληματική. Αυτό το ματς όπως παίζει ο Ατρόμητος θέλει να παίρνεις πολύ πλάτος στην επίθεση και η ΑΕΚ δεν έχει τους ακραίους μπακ για να το κάνει, ενώ και μπροστά, παίζει με έναν πιο κλαστικό ακραίο που κι αυτός αναγκάζεται να κλείνει συνέχεια μέσα. Κάθετο παιχνίδι δεν έχει λόγω πολυκοσμίας στο κέντρο, οπότε υπάρχει σοβαρό θέμα. Η άλλη όψη είναι πως η ομάδα παίζει πολύ σκληρά, δεν κάνει πίσω παρότι δεν της βγαίνει το ματς κι όσο περνάει ώρα βγάζει πιο πολύ ένταση. Αλλά αυτό πρέπει να συνδυαστεί με κάτι διαφορετικό και στην παραγωγή παιχνιδιού, γιατί δύσκολο να σε οδηγήσει μόνο του στην νίκη. Όχι αδύνατο, αλλά δύσκολο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ είναι εγκλωβισμένη από την τακτική του Ατρόμητου. Ο Μάνταλος είναι εκτός παιχνιδιού, Λιβάια και Γκαρσία δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά και ο Ολιβέιρα είναι μακριά από την περιοχή και ανάμεσα στα δύο στόπερ των φιλοξενούμενων γίνεται εύκολος στόχος. Θα πρέπει να αλλάξει πολλά ο Χιμένεθ στο ημίχρονο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Αυτό που έκανε η ΑΕΚ την Πέμπτη στο Χαριλάου και εγκλώβισε τον Άρη, το έπαθε απόψε στο πρώτο ημίχρονο, με τα τρια χαφ του Ατρομήτου. Έχει βγει εκτός ματς ο Μάνταλος στο δημιουργικό κομμάτι, δεν παίρνει πρωτοβουλίες ο Σάκχοφ. Εκεί δημιουργείται το πρόβλημα. Ίσως θα πρέπει να μετακινηθεί περισσότερο ο Λιβάγια στον άξονα και να μπει στο ματς ο Τάνκοβιτς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Τα καλά νέα είναι πως η ΑΕΚ αντέχει αμυντικά και δεν απειλείται, παρά μόνο με μακρινά σουτ. Τα κακά νέα είναι πως έχει πολύ αργή ανάπτυξη και δεν μπορεί να βρει λύσεις. Αναγκαία η άμεση είσοδος Τάνκοβιτς, Μαχαίρα και η μετατόπιση του Μάνταλου σε πιο κεντρικό ρόλο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X