Ρισβάνης: «Ο Χριστοδουλόπουλος με ρώτησε για την Ανόρθωση»

Ρισβάνης: «Ο Χριστοδουλόπουλος με ρώτησε για την Ανόρθωση»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Σπύρος Ρισβάνης για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποκάλυψη πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επικοινώνησε μαζί του και ρώτησε λεπτομέρειες για την Ανόρθωση έκανε ο Σπύρος Ρισβάνης.

Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός σε δηλώσεις του στο LarnakaSports και τον Πάνο Λάρκο αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του για το νέο σταθμό της καριέρας του και σημείωσε πως όλοι γνωρίζουν την ποιότητα του Χριστοδουλόπουλου, υπογραμμίζοντας πως από την αρχή της σεζόν ήταν σε καλή κατάσταση στον Ατρόμητο.

Οσα είπε ο Ρισβάνης για τον Λάζαρο

Μπορεί να έρθει ακόμη ένας που γνωρίζεις πολύ καλά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Είναι ο πρώτος στόχος όπως φαίνεται της Ανόρθωσης. Έχετε μιλήσει; Σου ζήτησε την άποψη σου; «Με ρώτησε κάποια πράγματα για την ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Λάζαρος και τι παίκτης είναι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει ή τι θα κάνει με τον Ατρόμητο. Σε αυτό δεν μπορώ να επέμβω. Μακάρι να έρθει, όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Λάζαρου».

Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά έτσι; «Ναι, νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια το έχει δείξει. Έχει ξεπεράσει τελείως τους τραυματισμούς που είχε. Όσο ήμασταν μαζί από την αρχή της χρονιάς ήταν σε πολύ καλή κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X