«Ο Βράνιες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία»

Βράνιες: Τον «βλέπουν» βασικό στην Αντερλεχτ οι Βέλγοι
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρει βοσνιακό Μέσο για το μέλλον του Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σήριαλ με τον Ογκνιεν Βράνιες συνεχίζεται. Για την ΑΕΚ μάλλον έχει παγώσει, αλλά για τον ίδιο τον Βόσνιο στόπερ μάλλον όχι. Η μεγάλη βοσνιακή εφημερίδα «Οσλομποτζένιε» θεωρεί πάντως ότι τελικά ο «κομάντο» θα πάει στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα: «Ο πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Ογκνιεν Βράνιες θα φύγει τελικά από την Αντερλεχτ αυτόν τον χειμώνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Όπως αποκαλύπτουμε, ο Βράνιες συμφώνησε να πάει στην τουρκικό Super League και το μόνο που απομένει ήταν να ολοκληρώσει ορισμένες διατυπώσεις, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη χώρα μετά από τέσσερα χρόνια, όπου φορούσε τη φανέλα των Elazigspor και Gaziantepspor. Ο Ογκνιεν Βράνιες μετακόμισε από την ΑΕΚ στην Αντερλεχτ ως μια μεγάλη μεταγραφή, αλλά εκτός από την αρχή, δεν έπαιξε παρά ελάχιστα με αποτέλεσμα να τονίζει διαρκώς την επιθυμία του να φύγει. Ξαναπήγε δανεικός στην ΑΕΚ, όπου ήταν και πάλι χαρούμενος, αλλά κατά την επιστροφή του στις Βρυξέλλες, τα ίδια προβλήματα θα εμφανίζονταν ξανά…», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X