Αθανασιάδης: «Μου έκανε καλό το λάθος με τη Ζόρια, έχουν αλλάξει πολλά με Χιμένεθ»

Αθανασιάδης: «Μου έκανε καλό το λάθος με τη Ζόρια, έχουν αλλάξει πολλά με Χιμένεθ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Γιώργος Αθανασιάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης, παρέθεσε συνέντευξη, όπου και μίλησε για το λάθος του κόντρα στη Ζόρια, αλλά και για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αθανασιάδης στη NOVA:

Για το λάθος του με τη Ζόρια και για το πόσο πού τον είχε επηρεάσει: «Είχα κάνει ένα ματς που δεν ήταν στο επίπεδό μου. Το άφησα πίσω μου, δούλεψα, αλλάξαμε προπονητή και κάθισα και σκέφτηκα κάποια πράγματα, να ξεκινήσω από την αρχή και να δείξω ότι είμαι εδώ. Με είχε επηρεάσει εκείνο το λάθος, αλλά καλό μου έκανε παρά κακό. Με έβαλε σε σκέψεις για να δουλέψω περισσότερο».

Για το τι σκεφτόταν: «Μετά από εκείνο το ματς έκανα διάφορες σκέψεις. Δεν ήξερα τι μου ξημερώνει, αλλά ηρέμησα και με έκανε πιο δυνατό. Από εκείνο το ματς σήκωσα κεφάλι και είπα δεν θα με κερδίσεις εσύ, εγώ θα σε κερδίσω».

Για το αν μίλησε με τον Χιμένεθ: «Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό με έπιασε και μου είπε ότι με βλέπει καλά και ότι με θέλει να παίξω. Ήμουν καλά, είχαν περάσει δυόμιση μήνες από το προηγούμενο παιχνίδι, ήμουν σωματικά και πνευματικά καλά και ήταν ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Πρώτα είναι σημαντικό για την ομάδα και μετά για μένα. Παίρνουμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Όμως όλοι κάνουμε μαζί άμυνα, όπως όλοι κάνουμε μαζί επίθεση».

Για το αν πατάει καλύτερα πλέον: «Πιστεύω πως ναι. Όλη η ομάδα πατάει καλύτερα στα πόδια της με τις τρεις νίκες, με καλύτερη ψυχολογία πλέον».

Για τον Χιμένεθ: «Έχουν αλλάξει πολλά. Υπολογίζονται όλοι και όλοι έχουν ψυχολογία. Όλοι μαζί κάνουμε άμυνα και επίθεση, ο ένας παίζει για τον άλλον».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Θα είναι δύσκολο ματς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε σαν ομάδα πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για το αν σκέφτονται στην ΑΕΚ ότι μπορεί να μειωθεί κι άλλο η διαφορά από την κορυφή: «Όλοι το σκεφτόμαστε, αλλά ας πάμε αγώνα με αγώνα. Όσες περισσότερες νίκες κάνουμε θα είμαστε πιο κοντά και στα πλέι οφ να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

Για τον Λάτσι: «Είναι ένας καλός νέος ποδοσφαιριστής. Πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε. Μας βοήθησε πολύ και εμείς του δίναμε θάρρος. Ήταν άψογος και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X