ΑΕΚ - Ατρόμητος Live Streaming

Η ΑΕΚ τη... δουλειά της και απόψε με Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δεύτερο σερί δυνατό ματς για την ΑΕΚ -Δείτε Live Streaming

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – Ατρόμητος Live Streaming: Δεύτερο σερί δυνατό ματς για την ΑΕΚ μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο στις 21:30 και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει το σερί που έχει «χτίσει».

Προέρχεται από τρεις σερί νίκες με το ίδιο σκορ, 1-0, και στόχος είναι να συνεχίσει το ίδιο, προκειμένου να παραμείνει στη δεύτερη θέση, εκεί όπου ανέβηκε με τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Από την ημέρα που επέστρεψε στον πάγκο της ο Μανόλο Χιμένεθ, η Ένωση δείχνει ένα πιο «σφιχτό» πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο της φέρνει και αυτές τις επαγγελματικές νίκες, οι οποίες τις είχαν λείψει.

ΑΕΚ – Ατρόμητος Live Streaming | Πολλά τα προβλήματα

Για το δυνατό ματς με την ομάδα του Περιστερίου, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κρίστιτσιτς, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ανσαριφάρντ, Τσιγκρίνσκι, Μιτάι και Νεντελτσιάρου οι οποίοι επίσης έμειναν εκτός πλάνων. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές βασικούς και ο Ισπανός τεχνικός ψάχνει λύσεις στα προβλήματα αυτά.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Από την άλλη ο Νταμίρ Κάναντι επίσης έχει να αντιμετωπίσει απουσίες για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο Ούμπιντες επέστρεψε στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Ενσικουλού ο οποίος δεν είναι σε φόρμα και έμεινε εκτός. Από εκεί και πέρα, τραυματίες είναι οι Γκαλβάο και Γιαννιώτης. Για τον πρώτο η μαγνητική έδειξε πως έχει υποστεί μία διάταση προσαγωγού και θα μείνει εκτός για λίγες μέρες. Αναλυτικά η αποστολή: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέλο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς και Οικονομίδης.

Χιμένεθ: «Τα προβλήματα εκεί που έχουμε λιγότερους παίκτες»

Για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει και τη βελτίωση που παρουσιάζει η ΑΕΚ, μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ στη NOVA, τονίζοντας: «Πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί και τα αποτελέσματα μας έχουν δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι κάτι που είναι σε συνεχή κίνηση και μέσα σε μία στιγμή μπορείς να πας από το καλό στο κακό. Αυτό που ζητάω είναι μία κανονικότητα και να έχουμε σταθερότητα και να μην έχουμε πάνω-κάτω συνέχεια, έχουμε ανάγκη από σταθερότητα. Αυτό που είναι τρομερό είναι πως τα προβλήματα είναι στις θέσεις που έχουμε τους λιγότερους παίκτες. Είναι αλήθεια πως από τη μέση και μπροστά είμαστε καλά, αλλά στην αμυντική γραμμή έχουμε προβλήματα. Για να διορθωθούν αυτά θα πρέπει να υπάρχει χρόνος και σωστή ζωή γιατί εγώ ζητάω ένταση σε κάθε ματς».

Ποιες οι λύσεις πλέον στην άμυνα; «Πρώτα απ’ όλα ο Χνιτ δεν είναι στην αποστολή γιατί από τη μέρα που ήρθε είναι συνέχεια τραυματίας και δεν έχει κάνει προπόνηση. Μόλις δύο μέρες κάνει προπόνηση. Για να τον έχω στην ομάδα θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος σε όλα όσα ζητάω».

ΑΕΚ – Ατρόμητος Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X