Η Σίτι θα έχει 200 εκατ. ευρώ για μεταγραφές το καλοκαίρι -Σε πρώτο πλάνο ο Λουκάκου

Η Σίτι θα έχει 200 εκατ. ευρώ για μεταγραφές το καλοκαίρι -Σε πρώτο πλάνο ο Λουκάκου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα. Ο 27χρονος Βέλγος επιθετικός από τότε που μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ιντερ, έχει βρει και πάλι το χαμόγελό του.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι τα νούμερά του με την Ίντερ παραπέμπουν σε αυτά του θρύλου Ρονάλντο, καθώς πρόσφατα κατάφερε σε 70 παιχνίδια να φτάσει τα 50 τέρματα και με αυτόν τον τρόπο να περάσει το «Φαινόμενο», ο οποίος είχε χρειαστεί 77 ματς για να φτάσει τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

Τα εντυπωσιακά του νούμερα έχουν κάνει τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι να εξετάζουν την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Telegraph», οι Πολίτες θα δώσουν τη δυνατότητα στον Πεπ Γκουαρδιόλα να κινηθεί… άνετα στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Καταλανό τεχνικό να έχει μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ στη διάθεσή του για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ετσι, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα μέρος από το συγκεκριμένο μπάτζετ της στην Ιντερ, προκειμένου να την πείσει να παραχωρήσει τον Ρομέλου Λουκάκου το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X