Σούπερ Κόπα: Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο για τον πρώτο τίτλο στην Ισπανία

Σούπερ Κόπα: Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο για τον πρώτο τίτλο στην Ισπανία
Photo Credits: INTIME

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται απόψε στην Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται απόψε στην Ισπανία (22:00). Στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης μονομαχούν Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Οι «μπλαουγκράνα» ξεπέρασαν στα πέναλτι το εμπόδιο της Ρεάλ Σοσιεδάδ παρά την απουσία του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός αρχικά θεωρείτο δεδομένο πως θα λείψει και από τον τελικό, ωστόσο χθες προπονήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς και η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη στιγμή. Αν τα καταφέρει, θα τον πλαισιώσουν οι Ντεμπελέ και Γκριεζμάν στην τριπλέτα της επίθεσης. Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Κουτίνιο και Φάτι. Οι Βάσκοι έκαναν την έκπληξη αποκλείοντας τη Ρεάλ (2-1) και θέλουν να ολοκληρώσουν τον άθλο. Ο Μαρθελίνο δεν υπολογίζει στους Ουνάι Λόπες, Πέρου Νολασκοάιν και Γιούρι.

Η «Μπάρτσα», πολυνίκης του θεσμού με 13 κατακτήσεις, θέλει τον τίτλο που θα αποτελεί τον πρώτο για τον Ρόναλντ Κούμαν αλλά και 13 παίκτες του ρόστερ της. Η Μπιλμπάο διεκδικεί τον τρίτο τίτλο Σούπερ Καπ στην ιστορία της και πρώτο μετά από αυτόν του 2015, όταν σε διπλό τελικό επικράτησε της Μπαρτσελόνα (4-0 το πρώτο ματς, 1-1 το δεύτερο).

Πιθανές συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Λανγκλέ, Άλμπα, Ντεστ, Μπουσκέτς, Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν.

Μπιλμπάο (Μαρθελίνο): Ουνάι Σιμόν, Ουνάι Νούνιες, Ινίγκο Μαρτίνες, Μπαλενθιάγκα, Κάπα, Ντάνι Γκαρσία, Ουνάι Βενσεδόρ, Ντε Μάρκος, Μουνιάιν, Γουίλιαμς, Ραούλ Γκαρσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X