Χιμένεθ ο... μετρ της άμυνας: Εχει κρατήσει το μηδέν σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια του με την ΑΕΚ!

Χιμένεθ ο... μετρ της άμυνας: Εχει κρατήσει το μηδέν σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια του με την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Τα τρομερά επιτεύγματα του Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε για την τέταρτη θητεία του με την ΑΕΚ και έχει τρεις σερί νίκες με 1-0! Την ίδια στιγμή μάλιστα που η Ενωση φέτος είχε… χοντρό θέμα με την άμυνά της.

Οπως γράφει η SportDay αν ανατρέξει κανείς και στα 100 παιχνίδια που έχει δώσει η ΑΕΚ στη Super League με τον Χιμένεθ στον πάγκο της θα δει πως στα 56 εξ αυτών, δεν έχει δεχθεί γκολ! Και από αυτά τα 56, αναδείχθηκε νικήτρια στα 24 από αυτά με 1-0 (έχει άλλες 25 νίκες με ευρύτερα σκορ). Μόλις 7 ματς έληξαν 0-0, από τα 56 που η ΑΕΚ κράτησε το μηδέν με τον Ισπανό στον πάγκο της.

Μόνο 17 από τα 61 ματς που έχει κερδίσει η ΑΕΚ επί Χιμένεθ, έχει δεχθεί γκολ. Δύο από αυτά ήταν με τον Ολυμπιακό στην πορεία τίτλου του 2017-18.

Από τις επτά νίκες που είχαν πανηγυρίσει στον πρώτο φετινό γύρο με τον Καρέρα, μόνο οι τρεις ήταν με μηδέν παθητικό. Και μετά το «διπλό» στα Ιωάννινα (1-0), μέτρησαν επτά σερί αγώνες στους οποίους η ΑΕΚ δέχονταν από ένα έως και τρία γκολ κι ακόμα κι όταν κέρδιζε (όπως με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη). Αυτήν την κατάσταση ανέλαβε να διορθώσει ο Χιμένεθ και, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τα έχει καταφέρει περίφημα.

ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια χάρη στο 1-0

Η ΑΕΚ κατέκτησε πρωτάθλημα με τον Χιμένεθ στον πάγκο και κανείς δεν έχει αρνηθεί ότι το «κλειδί» για την επιτυχία ήταν η αμυντική της λειτουργία. Σε 30 αγώνες δέχθηκε μόλις 12 γκολ, κρατώντας απαραβίαστη την εστία της 20 φορές (η μία τυπικά, μια και το διακοπέν ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα λόγίζεται ως νίκη με 3-0) και πετυχαίνοντας επτά νίκες με 1-0. Αλλες επιτεύχθηκαν σε ντέρμπι, όπως αυτή επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Λιβάγια, άλλες ήρθαν δύσκολα και σε θεωρητικά πιο εύκολα ματς (όπως αυτή επί της Λαμίας στο ουδέτερο γήπεδο του Περιστερίου, με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου).

Απόψε ο Χιμένεθ θα συμπληρώσει 150 επίσημους αγώνες στον πάγκο της ΑΕΚ (έχει ακόμα 29 στο Κύπελλο και 20 στην Ευρώπη).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X