Οταν η ΑΕΚ... τρόλαρε τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Οταν η ΑΕΚ... τρόλαρε τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Πρόκριση της ΑΕΚ μετά το 3-1 στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και τον Μιχάλη Τροχανά να δηλώνει ότι η ΑΕΚ… προσφέρεται να ξαναπαίξει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν η αγωνιστική διαφορά δύο παραδοσιακών αντιπάλων είναι χαώδης, τότε τα πνεύματα κατευνάζονται, τα πάθη καταλαγιάζουν και επικρατεί η συμπάθεια. Το περισσότερο μια μικρή δόση ειρωνείας. Όπως αυτή που εξέφραζαν οι φίλοι της ΑΕΚ προς τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, μια μέρα σαν σήμερα του 1996. Ηταν ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες και η πρόκριση είχε πάρει «κιτρινόμαυρο» χρώμα από το πρώτο ματς και τη νίκη με 3-1.

Είναι γεγονός πάντως, πως η ΑΕΚ μπήκε νωθρά στο γήπεδο. Δεν υπολόγισε τον αντίπαλο της, ίσως οι παίκτες της να επηρεάστηκαν από το χαλαρό κλίμα στις εξέδρες. Ούτε οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν πίστευαν στην πρόκριση και έτσι στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαν εμφανιστεί λίγες εκατοντάδες που έβλεπαν με απογοήτευση από την παλιά θύρα 21. Σε μια προσπάθεια άτυπης συμπαράστασης, σε ένα μικρό πικάρισμα, από την πλευρά των φίλων της ΑΕΚ ακούγονταν το σύνθημα: “Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς”.

Η χαλαρότητα της ΑΕΚ έδωσε προβάδισμα για τον Ολυμπιακό με γκολ του Ιβιτς. Είναι γεγονός επίσης πως ακυρώθηκε κανονικό τέρμα, ενώ πολύ κουβέντα υπήρξε και για το πέναλτι που κέρδισε ο Σαβέβσκι. Τότε μάλιστα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μιχάλης Τροχανάς είχε αποδεχθεί την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη για επανάληψη του ματς λόγω των διαιτητικών λαθών (γι’ αυτό μετά οργανώθηκε η παράγκα)! Η αλήθεια πάντως είναι πως όταν η Ενωση σοβαρεύτηκε και πάτησε γκάζι, ισοφάρισε με το πέναλτι του Τσιάρτα και είχε μεγάλες ευκαιρίες (κυρίως με τον Κωστή) για να πάρει τη νίκη. Ωστόσο, η πρόκριση στο κύπελλο (το οποίο τελικά κατέκτησε) δεν χανόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X