ΑΕΚ: Εξετάζει τον Γιόνας Σβένσον για δεξί μπακ

ΑΕΚ: Εξετάζει τον Γιόνας Σβένσον για δεξί μπακ
Photo Credits: INTIME

Φουλάρει για στόπερ και δεξί μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πατάει… γκάζι μεταγραφικά η ΑΕΚ.

Ο χρόνος έχει αρχίσει πλέον να πιέζει την ΑΕΚ, καθώς απομένουν δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και ακόμη δεν έχουν καλυφθεί τα δύο βασικά κενά της ομάδας, στις θέσεις του δεξιού μπακ και του στόπερ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», για τη θέση του ακραίου αμυντικού έχουν προκριθεί δύο περιπτώσεις, ενός από την Πολωνία που φέρεται να έχει προβάδισμα και ενός από τη Γαλλία. Η Live Sport βάζει στο τραπέζι και ένα όνομα, αυτό του Γιόνας Σβένσον. Ο 27χρονος μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άλκμααρ. Είναι 19 φορές διεθνής με τη Νορβηγία αποτελώντας ουσιαστικά τη «ρεζέρβα» του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ φέτος μετρά 14 συμμετοχές και 2 ασίστ σε Ολλανδία και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ αναζητεί και στόπερ, καθώς ο Νασίμ Χνιντ είναι υπό αποχώρηση. Η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες δεν έχει εγκαταλειφθεί, όσο ο Βόσνιος δεν βρίσκει ομάδα, παρότι έχει πρόταση από την Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X