Η ΑΕΚ τη... δουλειά της και απόψε με Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ τη... δουλειά της και απόψε με Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ για το 4Χ4 κόντρα στον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πάει για το 4Χ4 απόψε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο.

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (21:30, NovaSports2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Super League. Μετά την νίκη στο Χαριλάου επί του Αρη το σημερινό παιχνίδι φέρνει την ΑΕΚ από την 2η θέση και στο -9 από τον Ολυμπιακό, παλεύοντας για να μειωθεί η διαφορά και άλλο.

Ο Ατρόμητος και ο Κάναντι είναι μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύουν την ΑΕΚ, άλλωστε η Ενωση έχασε στον πρώτο γύρο στο Περιστέρι σε έναν κάκιστο παιχνίδι. Απόψε όμως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ παρά τα προβλήματά της θα πρέπει να δείξει στο γήπεδο την μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Βουνό» οι απουσίες για την ΑΕΚ

Στην αποστολή του Μανόλο Χιμένεθ για το σημερινό ματς δεν βρίσκεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς καθώς στην χθεσινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Απουσιάζουν επίσης οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μάριο Μιτάι που είναι τραυματίες, όπως επίσης και ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο. Υπενθυμίζεται πως εκτός είναι και οι Νασίμ Χνιντ, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ετσι, οι επιλογές δεν είναι… πάμπολλες για τον Χιμένεθ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης με τον Μπακάκη δεξιά και πιθανότατα τον Ινσούα αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας θέση θα πάρει το δίδυμο του Χαριλάου, Σβάρνας-Λάτσι, μιας και δεν υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Στα χαφ ο Γαλανόπουλος θα αγωνιστεί με τον Σάκχοφ, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Μάνταλος. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα βρεθεί ο  Λιβάγια, στο άλλο ο Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα, απόντος του Καρίμ.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Τσιντώτας, Ινσούα, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Χριστόπουλος.

Το πλάνο του Κάναντι και του Ατρομήτου

Ο Ατρόμητος κυμαίνεται σε πολύ ρηχά νερά φέτος μιας και δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Εχει καταφέρει παρόλα αυτά να κερδίσει και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, ενώ έχει υποστεί και απρόσμενες ήττες. Το σίγουρο είναι πως ο Νταμίρ Κάναντι ξέρει πως να στήνει την ομάδα του σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Για το σημερινό παιχνίδι δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς ουσιαστικά απουσιάζει μόνο ο Γιαννιώτης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς και Οικονομίδης.

Ο Καραντώνης στο ΑΕΚ-Ατρόμητος

Ο Δημήτρης Καραντώνης ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

  • ΑΕΚ-Ατρόμητος: Καραντώνης (Βασιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, 4ος Γρατσάνης, VAR: Φωτιάς, Καλαμπόκης)

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά την αναμέτρηση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X