Λαπόρτα: «Ο Μέσι θέλει να μείνει στη Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα: «Ο Μέσι θέλει να μείνει στη Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δήλωση ελπίδας προς τους φίλους της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Τζουάν Λαπόρτα για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, χαρακτηρίζοντας όλο και πιο χαρούμενο τον Αργεντίνο με το πώς κυλούν τα πράγματα στην ομάδα.

Η αγωνιστική πορεία εικόνα της Μπαρτσελόνα έχει βελτιωθεί εμφανώς (3η στη La Liga, τελικός Σούπερ Καπ), οι εκλογές πλησιάζουν έστω κι αν πήραν παράταση και κάπως έτσι η ψυχολογία του Λιονέλ Μέσι δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτό, δηλαδή, που περίμεναν να ακούσουν με ανυπομονησία οι φίλοι των Καταλανών, το μήνυμα παραμονής, έστειλε ο Τζουάν Λαπόρτα, το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας για 2η φορά στην καριέρα του, ο οποίος δήλωσε πως ο Λίο απολαμβάνει ξανά τον τελευταίο καιρό τη ζωή στη Μπάρτσα και επιθυμεί να ανανεώσει, με τις κατάλληλες φυσικά προϋποθέσεις.

«Τον βλέπω όλο και πιο χαρούμενο, το απολαμβάνει. Ξέρω ότι θέλει να μείνει και θα κάνει τα πάντα για να μείνει, εφόσον ο σύλλογος μπορεί να του προσφέρει μια προσφορά που του ταιριάζει», ήταν τα λόγια του υποψήφιου για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου, αυξάνοντας έτσι τις ελπίδες για την παραμονή του «Pulga».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X