Premier League: Με το... ζόρι η Τσέλσι 0-1 την Φούλαμ (VIDEO)

Premier League: Με το... ζόρι η Τσέλσι 0-1 την Φούλαμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες, χωρίς πάντως να πείσει ξανά! Οι Μπλε επικράτησαν 1-0 της Φούλαμ εκτός έδρας, με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα από το 44′.

Η Τσέλσι νίκησε με… ζόρια τη Φούλαμ 1-0 εκτός έδρας και ο Φρανκ Λάμπαρντ πήρε ανάσα! Οι Μπλε δεν έπεισαν απέναντι στους Κότατζερς που έπαιζαν από το 44’ με δέκα παίκτες, ωστόσο ο Μάουντ έδωσε τη λύση και τους έστειλε στο -3 από την 3η θέση (με δυο ματς περισσότερα από τη Σίτι).

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά θέλοντας να πετύχει το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Μάλιστα, στο δεκάλεπτο είχε δυο φάσεις, αλλά τα σουτ των Μάουντ, Ζιρού πέρασαν άουτ. Οι Μπλε είχαν τον έλεγχο, αλλά το πρέσινγκ των γηπεδούχων έκαναν δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Μετά το 20′ η Τσέλσι έγινε πιο επιθετική, πίεσε ασφυκτικά και είχε καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 23′ το σουτ του Ζίγιεχ έδιωξε ο Αρεολά, ενώ στο 25′ η σουτάρα του Μάοουντ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X