Σοκάρει και η Νίκη Μπακογιάννη με ανήθικη πρόταση

Σοκάρει και η Νίκη Μπακογιάννη με ανήθικη πρόταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα στόματα έχουν ανοίξει. ‘Έχουν ανοίξει γιατί η ολυμπιονίκης, η λαμπρή πρωταθλήτρια έκανε την αρχή. Γιατί η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε, δημοσιοποίησε τη δική της, τη φρικτή εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης από τον παράγοντα του αθλήματός της. ‘Έγινε η αρχή και στο δρόμο αυτό πορεύονται ήδη πρωταθλήτριες, γυναίκες που ξεσπούν μιλώντας για τα δικά τους μαύρα βιώματα.

Σειρά σ΄ αυτήν την κακοτράχαλη διαδρομή, η Νίκη Μπακογιάννη, η ασημένια ολυμπιονίκης του άλματος εις ύψος, που θέλησε να μιλήσει για τη δική της τραυματική εμπειρία. Όταν ήταν 29 ετών δηλαδή και ήδη το ολυμπιακό μετάλλιο βρισκόταν στην πλούσια προθήκη της. Όταν εμπιστεύτηκε έναν παράγοντα της ομοσπονδίας της, παράγοντα του ΣΕΓΑΣ και βγήκε μαζί του για ένα αθώο καφέ. Τα θυμάται σαν τώρα η Νίκη, στα 52 της χρόνια, μητέρα δύο παιδιών με τον αθλητισμό στο πετσί της. Μιλάει για τα δικά της, μιλάει και για τα της Σοφίας που θαυμάζει και συγχαίρει. Και τα λέει, χείμαρρος, με την κατακλείδα ωστόσο να βάζει όλους μας σε σκέψεις: «Τα έχει «αυτά» ο αθλητισμός»!

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X