Μπεκατώρου: «Να δώσω το θάρρος στις γυναίκες να μιλήσουν»!

Μπεκατώρου: «Να δώσω το θάρρος στις γυναίκες να μιλήσουν»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σοφία Μπεκατώρου, μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο της Ομοσπονδίας, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» χωρίς πάντως να κατονομάσει!

Τα βασικά αποσπάσματα της συνέντευξης της άλλοτε πρωταθλήτριας στην Ιστιοπλοϊα έχουν ως εξής:

Σε ερώτηση αν μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις την πλησίασε κάποιος άνθρωπος της Ομοσπονδίας ή του αθλητισμού γενικότερα τόνισε: «Δεν με έχει πλησιάσει κανείς ούτε από την Ομοσπονδία, ούτε από τον αθλητισμό γενικότερα! Δεν με ρώτησε κανείς τίποτα».

Για το αν πιστεύει ότι θα υπάρξουν συνέπειες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο η Σοφία Μπεκατώρου είπε: «Εύχομαι να υπάρξουν συνέπειες, διότι αφενός έχω την εντύπωση πως δεν είναι η μόνη, αφετέρου τέτοιοι άνθρωποι με τέτοιο χαρακτήρα εκδηλώνουν ξανά την ίδια συμπεριφορά με τον α’ ή τον β’ τρόπο. Είναι σημαντικό να προστατέψω τον χώρο της ιστιοπλοϊας γιατί είναι ένας χώρος ο οποίος έχει προσφέρει πολλά οφέλη στα παιδιά και τον αθλητισμό γενικότερα…».

Σχετικά με το αν νιώθει καλύτερα μετά την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για ένα τόσο προσωπικό θέμα είπε: «Το συναίσθημα είναι περίεργο. Δεν μπορώ να πω αν νιώθω αγαλλίαση, με την έννοια ότι έχω αναγκαστεί να ζω και να ξαναζώ το ίδιο γεγονός, να θυμάμαι λεπτομέρειες από το παρελθόν τις οποίες θέλω να ξεχάσω. Ωστόσο το έκανα προκειμένου να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους και να δώσω το θάρρος στις γυναίκες να μιλήσουν κι επίσης να μπορέσω να εκπαιδεύσω τα δικά μου παιδιά γιατί κι αυτά μπορεί αύριο-μεθαύριο να βρεθούν σε μια αντίστοιχη περίπτωση…».

Σε ερώτηση αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος την έχει προσεγγίσει, επισήμανε: «Όχι καθόλου. Αυτοί που με προσέγγισαν ήταν παλιοί συναθλητές μου, ο παλιός μου προπονητής με τον οποίο συζητήσαμε για ποιον λόγο δεν το μοιράστηκα τότε μαζί του, το συζήτησα με τον πρώην σύζυγό μου, ο οποίος ήταν και τότε συναθλητής, με πήρε η Αιμιλία και ενδιαφέρθηκαν και άγνωστοι άνθρωποι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X