Ρούνεϊ: Ηττα-σοκ στο ντεμπούτο ως μόνιμος προπονητής

Ρούνεϊ: Ηττα-σοκ στο ντεμπούτο ως μόνιμος προπονητής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το αριστερό ξεκίνησε την καριέρα ο Γουέιν Ρούνεϊ ως μόνιμος πρώτος προπονητής, καθώς η Ντέρμπι Κάουντι υπέστη ήττα-σοκ εντός έδρας από τη Ρόδεραμ και υποχώρησε στην προτελευταία θέση της Championship.

Το κεφάλαιο «Ποδοσφαιριστής» έκλεισε οριστικά, μετά από μια μυθική πορεία για τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ωστόσο, η ενότητα του προπονητή βρίσκει τον 35χρονο Άγγλο κατευθείαν στα βαθιά, αφού η Ντέρμπι Κάουντι υπέπεσε σε νέα εντός έδρας ήττα στο ντεμπούτο του ως μόνιμος τεχνικός.

Με γκολ στο 86’, η Ρόδεραμ απέδρασε από το «Πράιντ Παρκ» (0-1) και έπιασε με πλεονέκτημα στην ισοβαθμία τα Κριάρια, καθώς έχει και 2 ματς λιγότερα. Αυτή η προσπέραση, λοιπόν, έριξε τη Ντέρμπι στην 23η και προτελευταία θέση με 19 βαθμούς (στο -4 από την ουραγό Γουίκομ), όσους έχει και η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο όριο της επικίνδυνης ζώνης και ο εμβληματικός παλαίμαχος στράικερ καλείται να ανέβει βουνό για να κρατήσει την ομάδα του στην κατηγορία και να μην ξεκινήσει με το… αριστερό την πρώτη του σεζόν ως coach.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X