Χριστόπουλος: «Περιμένω την ευκαιρία μου με υπομονή» (VIDEO)

Χριστόπουλος: «Περιμένω την ευκαιρία μου με υπομονή» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ευθύμη Χριστόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος μίλησε στο Novasports.gr για τα τελευταία αποτελέσματα της ΑΕΚ, τον Μανόλο Χιμένεθ και το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τονίζοντας: «Επικρατεί αισιοδοξία, μας βοήθησαν πολύ ψυχολογικά οι νίκες, κοιτάζουμε και η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, ένας ακόμα νεαρός σε ηλικία παίκτης, ο Ζίγκα Λάτσι, έπαιξε αφήνοντας θετικές εντυπώσεις: «Ήταν αντάξιος των περιστάσεων, απέδειξε ότι και οι παίκτες σε νεαρή ηλικία μπορούν να ανταπεξέλθουν σ’ αυτό το επίπεδο».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Ευθύμης Χριστόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μια καλή ομάδα, ψηλά στη βαθμολογία και θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Είναι επιθετική ομάδα και περιμένει το λάθος σου για να το εκμεταλλευτεί».

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για τον Μανόλο Χιμένεθ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχει διαφορετική φιλοσοφία, τα πράγματα πηγαίνουν καλά», ενώ για τη δική του παρουσία: «Πρέπει να έχω υπομονή και να περιμένω την ευκαιρία μου για να αποδείξω τι αξίζω».

Δείτε ΕΔΩ όλες τις δηλώσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X