AEK: Χωρίς Κρίστιτσιτς, Ανσαριφάρντ, Μιτάι, Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσεάρου με Ατρόμητο!

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

«Βουνό» οι απουσίες για την ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές απουσίες έχει να διαχειριστεί η ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο!

Στην αποστολή του Μανόλο Χιμένεθ για το αυριανό ματς δεν βρίσκεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς καθώς απουσίασε από την σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Απουσιάζουν επίσης οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μάριο Μιτάι που ακολούθησαν και σήμερα θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Εκτός είναι και ο  Ιονούτ Νεντελτσιάρου που νωρίτερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Υπενθυμίζεται πως εκτός είναι και οι Νασίμ Χιντν, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ για Ατρόμητο

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X