Γιατράς: «Κερδίσαμε μια καλή ομάδα, που όμως είχε προβλήματα»

Γιατράς: «Κερδίσαμε μια καλή ομάδα, που όμως είχε προβλήματα»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα Πάτρας

Ο Μάκης Γιατράς τόνισε πως βγήκε το παιχνίδι του Προμηθέα, αναφορικά με την άμυνα και επεσήμανε πως την φετινή σεζόν έχει κληθεί να φτιάξει 3 φορές το ρόστερ.

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου έκανα πολύ καλή εμφάνιση. Δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον Αγραβάνη αλλά όπως αλλάξαμε την άμυνα το μειονέκτημα έγινε πλεονέκτημα. Ελέγξαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε μια καλή ομάδα που είχε προβλήματα απουσιών. Συνεχίζουμε, δεν έγινε κάτι. Φτιάχνουμε την ομάδα ακόμα. Ήρθε ο Έβανς, περιμένουμε έναν ακόμα παίκτη. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη με το Λαύριο και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το γεγονός πως φτιάχνει πάλι την ομάδα: «Φέτος έφτιαξα την ομάδα 3 φορές. Αυτή είναι τρίτη φορά. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι. Είναι δύσκολο γίνεται προσπάθεια. Είναι πρωτόγνωρο και δεν το έχω συνηθίσει αυτό. Είναι δύσκολο».

Για τον Τζέριαν Γκραντ: «Είμαι περήφανος που ο Προμηθέας έδωσε μια ευκαιρία που δεν θα μου την έδινε κανένας. Όλα όσα έχω ζήσει έιναι λόγω του Προμηθέα. Είμαι περήφανος. Βγήκε μια ανακοοίνωση από τους προπονητές. Εκ μέρους της ομάδας συντασσόμαστε με την ανακοίνωση και την υπογράφουμε και εμείς. Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και παντού που δεν έχουν να φάνε. Πρέπει να βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε όλοι».

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Η άμυνα ξεκίνησε από τη στιγμή που βγήκε ο Αγραβάνης. Μαν το man με αλλαγές. Μπήκαν και σουτ. Ο Λούντζης ήταν εξαιρετικός και όχι γιατί έβαλε τα σουτ, αλλά βοήθησε και στην άμυνα. Οι αριθμοί λένε και δεν λένε την αλήθεια. Η ΑΕΚ έπαιξε με ψηλά σχήματα και είχε άλλη τακτική. Μας βγήκε το παιχνίδι».

Μία τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση σε περιμένει στην Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X