Νεϊμάρ: «Το 2019 σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο»!

Νεϊμάρ: «Το 2019 σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνέντευξη του, ο Νεϊμάρ αποκάλυψε πως υπήρξαν στιγμές στην καριέρα του που σκέφτηκε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Την ανθρώπινη του πλευρά αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Gaffer, o Νεϊμάρ που εξομολογήθηκε πως το 2019 έφτασε στο σημείο ναδίρ στην καριέρα του.

Ήταν η περίοδος που όλος ο κόσμος ασχολούνταν με τα χρήματα που κόστισε η μεταγραφή του στην Παρί, εκείνος είχε τεθεί και πάλι νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού, βλέποντας από τις εξέδρες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίζει το όνειρο για την κατάκτηση του Champions League: «Ποτέ δεν πρόκειται να χάσω το πάθος μου για το ποδόσφαιρο, αλλά υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Κάποτε έφτασα σε ένα σημείο να αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έπρεπε να συνεχίσω να παίζω, αφού αυτό που κάνω δεν αρέσει. Συνήθιζα να επιστρέφω σπίτι μου προβληματισμένος και τότε έφερνα πάλι στο μυαλό μου όσα έχω κάνει για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Η αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο και όλα αυτά που πέρασα με ηρεμούσαν και με έκαναν να επιστρέψω στην πραγματικότητα», ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ που σήμερα δηλώνει πολύ πιο ήρεμος και συνειδητοποιημένος στην ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X