Η ΑΕΚ «πλήρωσε» την απειρία της- Έχασε με 2-5 από την Ακτόμπε!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ακτόμπε
Photo Credits: INTIME

Αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ και την Ευρώπη η ομάδα Futsal της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην φάση των «32» του Futsal Champions League ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα με 5-2 από την Ακτόμπε.

Το «παρών» στο Κλειστό του Δαΐς για να στηρίξουν την ομάδα έδωσαν, εκτός του Διοικητικού Υπεύθυνου του τμήματος, κ. Κωνσταντίνου Μαρινάκη, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σταμάτης Παπαπσταμάτης, και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λευτέρης Αρχόντης.

Η ΑΕΚ «πλήρωσε» την απειρία της αλλά και την αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών «λυγίζοντας» στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα αν και είχε την υπεροχή στο παιχνίδι δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες της, σε αντίθεση με τους Καζάκους που ήταν εξαιρετικά εύστοχοι.

Η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια, σωρεία χαμένων ευκαιριών αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει με τον Γούση σε 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακτόμπε προηγήθηκε με 2-1 με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να ανοίξει την άμυνα της και το παιχνίδι να αποκτά ένα γρήγορο ρυθμό. Ότι δεν μπόρεσε να πετύχει η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι που ήταν αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις τους, κάνοντας το 4-1. Οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν με πέναλτι σε 4-2 αλλά η Ακτόμπε πέτυχε και πέμπτο γκολ με το 5-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον, άπαντες αναμένουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τη συνέχιση ή μη των διοργανώσεων (και) του ελληνικού ποδοσφαίρου σάλας.

ΑΕΚ – AFC Aktobe 2-5

Σκόρερς: Γούσης, Πάνου.

ΑΕΚ (Ζιάβας): Θεοφίλου, Πάνου, Ντάτης, Αρτινός, Μάνος, Χριστόπουλος, Sinomati, Γούσης, Ταρνανίδης, Δελλαπόρτας, Θανασάι, Ασημακόπουλος, Χατζηφωτίου, Καρύδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X