Στοίχημα με Φούλαμ-Τσέλσι και Μπασακσεχίρ-Σίβασπορ

Στοίχημα με Φούλαμ-Τσέλσι και Μπασακσεχίρ-Σίβασπορ

Η δυάδα που προτείνει για σήμερα, Σάββατο, το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φούλαμ-Τσέλσι (19:30): Ένα σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στο Κρέιβεν Κότατζ με την Φούλαμ να υποδέχεται την Τσέλσι για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Και οι 2 ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Εμείς, πάντως, με το στοίχημα είμαστε, δηλαδή με τα λεφτά μας. Οπότε, πάμε να δούμε τι έχουμε για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα Αγγλίας είναι χαμηλά στη βαθμολογία (18η θέση με 12 βαθμούς). Πέμπτη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Πάρκερ Σκοτ μετά τα εντός έδρας 1-1 με την Λίβερπουλ , 0-0 με Μπράιτον και 0-0 με τη Νιούκαστλ ήρθαν και οι εκτός έδρας ισοπαλίες με Σαουθάμπτον 0-0 και το πρόσφατο με 1-1 κόντρα στην Τότεναμ. Έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο με αιτία τα κρούσματα του covid19 στο εσωτερικό της Φούλαμ.

Η ταλαιπωρία στις προπονήσεις είναι μεγάλη. Πάντως αυτό δεν φάνηκε καθόλου κόντρα στην Τότεναμ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμό για την δύσκολη συνέχεια.

Από την άλλη μεριά ο Φράνκ Λάμπαρντ βρίσκεται στα «σχοινιά» με την γενικότερη εικόνα της Τσέλσι τον τελευταίο καιρό αν μη τι άλλο να προβληματίζει. Μπορεί να πέρασε εύκολα την αδύναμη Μόρκαμ για το FA Cup αλλά στο πρωτάθλημα δεν τα πάει καθόλου καλά τελευταία. Στη βαθμολογία οι «μπλε» έχουν μείνει αρκετά πίσω. Συγκεκριμένα έχουν πέσει στην 9η θέση με 26 βαθμούς.

Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα στο Νησί τα οποία αναφέρουν για αντικατάσταση του Φράνκ Λάμπαρντ. Τα σενάρια απομάκρυνσής του δίνουν και παίρνουν. Τελευταία νίκη των μπλε στο πρωτάθλημα ήταν στις 21/12/20 κόντρα στην Γουέστ Χαμ με 3-0, από τότε μετράνε 2 ήττες με 3-1 από Σίτι και Άρσεναλ και μια ισοπαλία με Άστον Βίλα 1-1. Το θετικό της σημερινής αναμέτρησης για την Τσέλσι είναι η παράδοσή της κόντρα στην Φούλαμ καθώς μετράει 5 συνεχόμενες νίκες. Θέλει να καλύψει και τους 6 βαθμούς από την 4αδα που είναι ο φετινός της στόχος και θα δώσει τα πάντα για τη νίκη.

Φούλαμ-Τσέλσι (19:30): Ομάδα που δύσκολα νικάει αλλά και δύσκολα χάνει η Φούλαμ η οποία ψάχνει την νίκη που θα την ανεβάσει στην βαθμολογία. Με την Τσέλσι, όμως, να παίζει το… κεφάλι του αγαπημένου της παιδιού, Φράνκι, και με τη παράδοση στο πλευρό της θα πάμε εδώ. Πάμε στοίχημα με το 2 και Over 1.5 γκολ στο 1,85.

Μπασακσεχίρ-Σίβασπορ (15:00): Μεταφερόμαστε στα γήπεδα Τουρκίας για να συμπληρώσουμε τη δυάδα μας με την αναμέτρηση της Μπασακσεχίρ κόντρα στη Σίβασπορ. Δύο ομάδες που κάνουν κοινή πορεία στη φετινή σεζόν. Βρίσκονται στην ίδια θέση (11η-22β) και έχουν ξεκινήσει μουδιασμένα, μένοντας αρκετά πίσω για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα μικρό σερί 2 νικών κόντρα σε Ερζουρούμ και Ανκαραγκουτσού βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί επτά παιχνιδιών χωρίς νίκη. Θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό η Μπασακσεχίρ και να καλύψει το χαμένο έδαφος για την πρώτη 4άδα. Παραμένουν εκτός πλάνων οι Boliggali, Caicara, Chaldi και Gurok.

Στο άλλο στρατόπεδο, η Σίβασπορ πήρε τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόταν κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως η Γκαζιαντέπ με 2-1. Ένα παιχνίδι που έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να το γυρίσει. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κυριάρχησε σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση. Θα μπορούσε να πετύχει παραπάνω τέρματα. Πάντως προβληματίζει με τη συνολική της εικόνα.

Παραμένει αρκετά χαμηλά για τα δικά της στάνταρ στη βαθμολογία και θέλει να χτίσει πάνω στη προηγούμενή της νίκη δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Παραδοσιακά όταν αντιμετωπίζει τη Μπασάκ έχουμε ισορροπημένα παιχνίδια με τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο παρελθόν. Για την σημερινή αναμέτρηση η ομάδα του Τσαλιμπάι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Djerlek, Rybalka και του φορμαρισμένου επιθετικού Yatabare.

Μπασακσεχίρ-Σίβασπορ (15:00): Ισορροπημένο παιχνίδι με τις αποδόσεις να είναι μοιρασμένες με ελάχιστα φαβορί τους γηπεδούχους. Θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ καθώς πιστεύουμε ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ, με απόδοση 2,10. Σαν «εξτραδάκι», για τους φαν των σκορ, η επιλογή να λήξει η αναμέτρηση 1-1 δίνει 7.00 απόδοση!!!

Δείτε ΕΔΩ τη νέα εκπομπή του stoiximaview.gr, με προβλέψεις για τους ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Άρης-ΑΕΚ και όχι μόνο!

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X