Στον εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη -Τι δήλωσαν (VIDEO)

Στον εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη -Τι δήλωσαν (VIDEO)

Οι δύο ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Εισαγγελέα Ανηλίκων οδηγήθηκαν σήμερα για να απολογηθούν οι δύο ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στον σταθμό Ομονοίας.

Ενώπιον του Εισαγγελέα Ανηλίκων βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (16/1),οι δύο ανήλικοι, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του 52χρονου σταθμάρχη στο Μετρό της Ομονοίας για να απολογηθούν.

«Προσέβαλε το σπίτι μας. Είπε κάτι για την οικογένεια μας και θολώσαμε. Νευριασαμε, κατεβήκαμε από το τρένο και τον χτυπήσαμε. Μας έκανε παρατήρηση για τις μάσκες και μας είπε για το σπίτι μας και θυμώσαμε. Μετά φοβηθήκαμε και γι´ αυτό δεν πήγαμε στην αστυνομία και αρχίσαμε να κρυβόμαστε…» ήταν τα όσα φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς οι δύο ανήλικοι δράστες, όταν τους ρώτησαν γιατι προέβησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Οι δύο νεαροί είχαν αρχίσει να αναφέρουν κάποιες δικαιολογίες, ενώ υποστήριξαν ότι δεν είχαν καταλάβει εκείνη τη στιγμή, τι ακριβώς είχαν κάνει αλλά μόλις είδαν το βίντεο τους κυρίευσε φόβος για το ότι θα συλλαμβάνονταν κάτι που είχε σαν συνέπεια να ζητήσουν βοήθεια στην προσπάθεια τους να κρυφτούν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X