Χαμός με Μπουονανότε: Εριξε καρατιά σε αντίπαλο του -Ζητούν να φύγει από την ομάδα οι οπαδοί (VIDEO)

Χαμός με Μπουονανότε: Εριξε καρατιά σε αντίπαλο του -Ζητούν να φύγει από την ομάδα οι οπαδοί (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την καρατιά του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποχώρηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε, από τον σύλλογο ζητούν οι οπαδοί της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα εξαιτίας μίας… καρατιάς του.

Ο 32χρονος αργεντινός μεσοεπιθετικός κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του, στον αγώνα της ομάδας του, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα με την Εσπανιόλα, αλλά όχι για καλό λόγο…

Κι αυτό διότι με μια απίστευτη καρατιά χτύπησε άσχημα τον αντίπαλό του με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Εν τέλει, η Εσπανιόλα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 55′ αλλά η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε 1-1 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με εννέα (!) παίκτες, καθώς πέραν του Μπουονανότε αποβλήθηκε και ο Κάρλος Σόλομον.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει η «Ole», οι οπαδοί της ομάδας έκριναν τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ, γι’ αυτό το σκληρό μαρκάρισμα, χαρακτηρίζοντας τον «ανεύθυνο», με πολλούς από αυτούς να ζητούν ακόμα και την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Δείτε τη φάση στο 1:02:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X