Κοσίδης: Πίεζε ο ΟΦΗ, έσπευσε η ΑΕΚ τον «έδεσε» μέχρι το 2024

Κοσίδης: Πίεζε ο ΟΦΗ, έσπευσε η ΑΕΚ τον «έδεσε» μέχρι το 2024
Photo Credits: INTIME

Ο Μιχάλης Κοσίδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Κοσίδης υπέγραψε με την ΑΕΚ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αυτό έχει διάρκεια μέχρι το 2024 και ο υψηλόσωμος φορ που σκοράρει με άνεση και συχνότητα είναι παίκτης πλέον που λογίζεται και για την πρώτη ομάδα. Μένει να μονιμοποιηθεί και στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται η επανέναρξη των προπονήσεων της Κ19, την στιγμή που έρχονται σημαντικές αλλαγές στις Ακαδημίες της Ενωσης.

Ο 19χρονος Κοσίδης είναι προϊόν της ΑΕΚ και τον έφερε στις Υποδομές ο Γιώργος Σαμαράς με πρόταση του Σάββα Κωφίδη, ενώ δούλεψε πολύ στην Κ17 και στην Κ19 επί των ημερών του Νίκου Κωστένογλου.

Το τελευταίο διάστημα πίεζε για την απόκτηση του παίκτη ο ΟΦΗ, καθώς οι Σαμαράς-Κωφίδης τον πιστεύουν πολύ. Ομως η ΑΕΚ έσπευσε να κάνει αυτό που πρέπει. Και έτσι ο Παναγιώτης Κονέ έκανε όλα όσα έπρεπε για να τελειώσει το θέμα του επαγγελματικού συμβολαίου και παρέστη ο ίδιος στις υπογραφές του παίκτη.

Κοσίδης: Το βιογραφικό του

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 9 Φεβρουαρίου του 2002 ο Μιχάλης Κοσίδης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Από εκεί τον πήρε ο Ηρακλής, σε ηλικία 12 ετών, όπου και εντάχθηκε στις Ακαδημίες του. Βασικός σε όλα τα τμήματα, άφησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας και των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας το 2017 και εντάχθηκε στην ΑΕΚ. Εκτός από τον Δικέφαλο και άλλες ομάδες στη Super League τον είχαν ξεχωρίσει και ήθελαν να τον κάνουν δικό του.

Ο Κοσίδης στάθηκε άτυχος στις αρχές του 2019, καθώς έμεινε εκτός δράσης για 5 μήνες εξαιτίας ενός κατάγματος στον 5ο μετατάρσιο. Παρόλα αυτά ο πανύψηλος επιθετικός δεν τα παράτησε και την περσινή σεζόν ανέβηκε από την Κ17 στην Κ19 της ΑΕΚ.

Με την 2η ομάδα της Ενωσης, την πρώτη του χρονιά ως βασικός, έκανε ένα σούπερ ξεκίνημα, καθώς πέτυχε 5 γκολ σε επτά γκολ στο πρωτάθλημα της Super League Κ19 (διακόπηκε λόγω κορωνοϊού) και είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X