ΑΕΚ: Ο τεράστιος Στέλιος Μανωλάς έλιωσε το παραμύθι μιας ολόκληρης εποχής (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο τεράστιος Στέλιος Μανωλάς έλιωσε το παραμύθι μιας ολόκληρης εποχής (VIDEO)

Ο Στέλιος Μανωλάς παραδέχθηκε ότι κέρδισε με «θέατρο» το πέναλτι που έφερε τη νίκη και τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επί χρόνια, στις απέλπιδες προσπάθειες να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα για τα αίσχη της παράγκας (του Κόκκαλη, του Πατέρα και του Μαρινάκη), το μόνιμο «παραμύθι» είναι ένα: τα ίδια κάνατε και εσείς.

Ως παράδειγμα μάλιστα εμφανίζονται το ματς που έπεσαν τα φώτα (και μετά η ΑΕΚ έχασε από τον Ολυμπιακό!) και το ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1994, με τη Λάρισα. Τότε η Ενωση υποδέχθηκε τους Θεσσαλούς και κατέβαλε την αντίσταση τους με 1-0, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Στέλιος Μανωλάς.

Μόνο που επειδή αναφερόμαστε σε έναν μοναδικό ποδοσφαιριστή και άνθρωπο, έναν πραγματικό αρσενικό που τιμά τα παντελόνια που φορά, είχε το θάρρος της γνώμης του και παραδέχθηκε δημόσια πως εκμαίευσε το πέναλτι.

Το τρομερό σε αυτήν την χώρα, είναι πως ο Μανωλάς και η ΑΕΚ κυνηγήθηκαν αγρίως. Ο μεγάλος άσος δέχθηκε ποινή αποκλεισμού κατηγορούμενος για δυσφήμηση του αθλήματος, ενώ η Ενωση έκανε σχεδόν ένα χρόνο μέχρι να κερδίσει ξανά πέναλτι. Και πάνω σε αυτή την απόφαση, έστησαν μια απίστευτη σπέκουλα που κρατά ως τις μέρες μας, 27 ολόκληρα χρόνια μετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X