Η ΑΕΚ κόντρα σε Προμηθέα και προβλήματα με μόνο στόχο τη νίκη! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ κόντρα σε Προμηθέα και προβλήματα με μόνο στόχο τη νίκη! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα και θέλει νίκη παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών

Η ΑΕΚ θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στον Προμηθέα.

Η Βασίλισσα υποδέχεται την ομάδα της Πάτρας (17:00, ΕΡΤ, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και θέλει μόνο τη νίκη για να επιστρέψει σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν μέσα στο ματς και στα 40 λεπτά του αγώνα, έδειξε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, όμως «λύγισε» στις λεπτομέρειες και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε. Κι αυτό γιατί «πλήρωσε» τις σημαντικές απουσίες που είχε απέναντι στο «τριφύλλι» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Βουνό» τα προβλήματα για την Βασίλισσα

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα στο μέτωπο των απουσιών. Στους Μάρκους Σλότερ, Νίκο Ζήση και Δημήτρη Κατσίβελη προστέθηκαν τα ονόματα των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Νίκου Ρογκαβόπουλου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και τέθηκαν νοκ άουτ.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό και αποκλείστηκε από την αυριανή αναμέτρηση της Basket League με Προμηθέα, στην οποία -έτσι ή αλλιώς- η «Βασίλισσα» θα παραταχθεί με «σύνθεση ανάγκης». Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του «Ρόγκα», ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής.

Την ίδια στιγμή όμως ο στόχος της Βασίλισσας είναι ένας και αποτυπώθηκε δια στόματος Ηλία Παπαθεοδώρου. Άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να προσαρμοστούν στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να έρθει η νίκη, που θα αλλάξει πλήρως την ψυχολογία της ομάδας για τη συνέχεια.

Ανεβασμένος ο Προμηθέας

Στην αντίπερα όχθη, ο Προμηθέας είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Η νίκη κόντρα στον Ηρακλή έδειξε τις δυνατότητες της ομάδας του Μάκη Γιατρά, η οποία πλέον φορτσάρει, ώστε να δημιουργήσει σερί νικών στην Basket League. Ο Πατρινός κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να έχει όλα τα… όπλα του, με στόχο τη νίκη, που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ομάδα στη βαθμολογία.

Συν τοις άλλοις, στο ΟΑΚΑ επιστρέφουν, ως αντίπαλοι, οι Χάρης Γιαννόπουλος και Τζεράι Γκραντ, που μέχρι πέρυσι φορούσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, με την αναμέτρηση να αποκτά ιδιαίτερο τόνο με την παρουσία των δύο παικτών στο γήπεδο.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα, καθώς και το τρίτο ημίχρονο από το κλειστό του ΟΑΚΑ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X