Η Τσέλσι ξεφορτώνεται την χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της!

Η Τσέλσι ξεφορτώνεται την χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άλλοτε πρωταθλητής με την Λέστερ, Ντάνι Ντρίνκγουοτερ έφτασε στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Κασίμπασα!

Θεωρείται η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι αναλογικά με το κόστος και την προσφορά του. Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ αποκτήθηκε ως πρωταθλητής Αγγλίας με την Λέστερ έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών, υπέγραψε ένα υπέρογκο πενταετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές 100.000 λιρών και έκτοτε… κάθεται!

Ο Άγγλος μέσος στα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στο Λονδίνο έχει φορέσει μόλις 23 φορές την φανέλα των μπλε, ενώ το ίδιο τουρίστας ήταν και κατά την διάρκεια των δανεισμών του σε Μπέρνλι και Άστον Βίλα.

Η τουρκική Κασίμπασα θαμπώθηκε από το όνομα του και έφτασε σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του 30χρονου Άγγλου μέσου μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους Λονδρέζους να πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του μισθού του.

Ο Ντρινκγουότερ έφτασε στην Τουρκία και πλέον το μόνο που απομένει είναι οι ιατρικές εξετάσεις, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η μετακόμιση του στην Κασίμπασα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X