Ο Χάρντεν απάντησε στους Ρόκετς: «Δεν ήμουν ασεβής, είμαι στην ελίτ!»

Ο Χάρντεν απάντησε στους Ρόκετς: «Δεν ήμουν ασεβής, είμαι στην ελίτ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς περί ασέβειας, σχετικά με την στάση του στους Χιούστον Ρόκετς, τονίζοντας πως δεν ήταν ασεβής προς κανέναν στην ομάδα.

Το πρόσωπο της ημέρας, στο ΝΒΑ, ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν. Ο 31χρονος γκαρντ μετακόμισε στο Μπρούκλιν, μέσω ανταλλαγή από τους Ρόκετς και πλέον θα ανταμώσει με τους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ, στους Νετς. Την Παρασκευή οι Νετς παρουσίασαν το μεγάλο τους απόκτημα, με τον Χάρντεν να μιλάει για πρώτη φορά ως παίκτης της ομάδας του Στιβ Νας. Έτσι, οι τοποθετήσεις του είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο «Μούσιας» δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος έκανε λόγο για ασέβεια από την πλευρά του Χάρντεν. «Δεν ήμουν ασεβής για κανέναν. Ήμουν στο Χιούστον για πολύ καιρό. Είχαμε σκαμπανεβάσματα. Δεν ήμουν ασεβής. Απλώς έκανα ένα σχόλιο πως όλη η ομάδα δεν ήταν αρκετά ανταγωνιστική ώστε να παλέψει για το πρωτάθλημα. Και σε αυτό το σημείο της καριέρας μου είναι το μόνο που θέλω. Δεν ήμουν ασεβής, ειδικά προς τον οργανισμό των Ρόκετς και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Μπρούκλιν. Κάνω μια νέα αρχή».

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως «μετανιώνω γιατί δεν είμαι ο παίκτης που θέλει να βγάζει αρνητική ενέργεια. Ποτέ δεν ήμουν αυτός ο τύπος. Υπήρχαν κάποια πράγματα που ήταν έξω από τον χαρακτήρα μου. Ο μεγάλος μου στόχος ήταν να βρεθώ στο Μπρούκλιν. Έχω μεγάλο σεβασμό για ό,τι έκανε η πόλη και ο οργανισμος για μένα και την οικογένειά μου». Επιπλέον,. περιγράφοντας τον εαυτό του τόνισε πως είναι «ένας ελίτ παίκτης, ένας ελίτ συμπαίκτης και ένας ελίτ ηγέτης, και ένας τύπος που είναι πρόθυμος να κάνει ό, τι χρειάζεται για να κερδίσει όσες νίκες μπορούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X