Λιβάγια: Αλλαγή δεδομένων τα τελευταία 24ωρα

Λιβάγια: Αλλαγή δεδομένων τα τελευταία 24ωρα
Photo Credits: INTIME

Νέα δεδομένα για τις συζητήσεις Μάρκο Λιβάια με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξελίξεις συμβαίνουν στην υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια.

Στο τέλος του 2020 η ΑΕΚ ενημέρωνε ότι ο Παναγιώτης Κονέ στο επόμενο 20ημερο θα ξεκαθάριζε οριστικά τι θα γινόταν με τον Μάρκο Λιβάια και τον Νέλσον Ολιβέιρα. Το ημερολόγιο σήμερα γράφει 16 Ιανουαρίου και το Σαββατοκύριακο τελειώνει το 20ημερο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σαφώς και οι δύο υποθέσεις έχουν δεδομένες δυσκολίες, αλλά η αλήθεια είναι με τον Μάρκο Λιβάγια καταγράφεται αλλαγή δεδομένων τα τελευταία 24ωρα.

Αλλαγή δεδομένων για τον Λιβάγια -Πιέζει τον μάνατζέρ του

Στην Ενωση έχουν δείγματα από την πλευρά του Κροάτη άσου ότι βλέπει διαφορετικά ο ίδιος την προοπτική της ανανέωσης με την ΑΕΚ και πιέζει τον μάνατζερ του να αποδεχθούν την πρόταση των «κιτρινόμαυρων».

Παράλληλα, ο ίδιος παρότι δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε τρία σερί παιχνίδια δεν έχει δείξει δυσαρέσκεια ή κάποια αντίδραση και αποδέχεται την απόφαση του προπονητή του. Οποτε χρειάζεται μπαίνει στο γήπεδο για να βοηθήσει όπου του ζητηθεί. Γενικότερα η στάση του Λιβάγια τα τελευταία 24ωρα καταγράφει μια πρώτη αλλαγή δεδομένων και γέρνουν την πλάστιγγα προς την αποδοχή της πρότασης της ΑΕΚ.

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Λιβάγια

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε εδώ τις οριστικές εξελίξεις για να γνωρίζουμε τι έχει η Ενωση στα χέρια της. Να θυμίσουμε μόνο ότι η πρόταση της ΑΕΚ προς τον Λιβάια αφορά 4ετή επέκταση του συμβολαίου με αποδοχές που θα φτάνουν συνολικά τα 4 εκατ.ευρώ.

Τα δεδομένα για τον Ολιβέιρα

Παράλληλα, στην υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα παραμένει… παγωμάρα. Η ΑΕΚ δεν δείχνει να «καίγεται» για τον Πορτογάλο και αφήνει την περίπτωση του. Άλλωστε δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να έρθουν κοντά ή να καθίσουν οριστικά στο τραπέζι και αργότερα. Η προσέγγιση της Ενωσης προς τον έμπειρο φορ έχει να κάνει με σημαντική μείωση αποδοχών, αλλά η προσφορά του Ολιβέιρα και οι αριθμοί του δεν… δικαιολογούν την παρουσία του παρότι υπάρχει εκτίμηση από πλευράς «κιτρινόμαυρης» διοίκησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X