Μισή... ΑΕΚ: Χωρίς Ζήση, Σλότερ, Κατσίβελη, Ρογκαβόπουλο και Γιάνκοβιτς με τον Προμηθέα!

Γιάνκοβιτς: «Δεν βοηθάει ότι παίζουμε σε άδεια γήπεδα-Να προετοιμαστούμε για το Final8»
Photo Credits: INTIME

«Βουνό» τα προβλήματα στην ΑΕΚ ενόψει Προμηθέα με 5 παίκτες να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς

Τα προβλήματα δεν σταματούν στην ΑΕΚ, η οποία στον πιο κρίσιμο μήνα της σεζόν, τον Ιανουάριο, βλέπει την τύχη να της γυρίζει την πλάτη για τα καλά.

Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δεν πήραν μέρος οι Μάρκους Σλότερ, Νίκος Ζήσης και Δημήτρης Κατσίβελης. Οι τρεις παίκτες δεν θα δώσουν το παρόν ούτε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Στις απουσίες αυτές ήρθαν να προστεθούν δύο εξίσου σημαντικές, αυτές των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Νίκου Ρογκαβόπουλου. Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό και αποκλείστηκε από την αυριανή αναμέτρηση της Basket League με Προμηθέα, στην οποία -έτσι ή αλλιώς- η «Βασίλισσα» θα παραταχθεί με «σύνθεση ανάγκης». Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του δεύτερου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής.

Κάπως έτσι, στο παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη Γιατρά η ΑΕΚ έχει τούτη την ώρα 10 διαθέσιμους παίκτες. Αυτοί είναι οι: Μορέιρα, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις, Χρυσικόπουλος, Γόντικας, Γκίκας, Μωραϊτης, Μαυροειδής, Λοτζέσκι, Μόουζες.

Μία τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση σε περιμένει στην Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X