Λούντζης: «Κατάθεση ψυχής κόντρα στην ΑΕΚ»

Λούντζης: «Κατάθεση ψυχής κόντρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Τον Προμηθέα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ σε εξα αναβολής ματς αύριο η ΑΕΚ (16/1, 17:00).

Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στην ποιότητα που έχει το ρόστερ της Ένωσης και γι’ αυτό εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το blog του Μιχάλη Λούντζη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας.

Έχουμε μπροστά μας μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα, καθώς ακολουθούν 3 πολύ απαιτητικές, δύσκολες και σημαντικές αναμετρήσεις με ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και καλούμαστε να εμφανίσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια.

Προηγείται ο αγώνας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, την ΑΕΚ, και μάλιστα εκτός έδρας, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με πολύ ποιοτικούς παίκτες και πολύ ισχυρή παρουσία και στις 2 πλευρές του παρκέ: παίζει πολλή πιεστική και είναι καλά διαβασμένη άμυνα, ενώ έχει πολλές λύσεις στην επίθεση.

Γι’ αυτό, πέρα από τα να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο και τα 40 λεπτά, θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο παρκέ και να λειτουργήσουμε όλοι μαζί σαν μια ενωμένη γροθιά, γιατί συχνά αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη θέληση και πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο πως το θέλουμε περισσότερο».

Μία τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση σε περιμένει στην Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X